باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه - شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : هر ساله ۱۵ تا ۳۰ دی ماه بسیج ملی تغذیه با هدف فرهنگسازی و اصلاح الگوی تغذیه جامعه و کاهش شیوع عوامل خطر تغذیهای بیماریهای غیر واگیر از جمله کاهش مصرف قند، نمک و چربی، افزایش مصرف میوه، سبزی و حبوبات و پیشگیری از کنترل وزن و چاقی در کشور اجرا میشود.
با پیروی از تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، به تقویت سیستم ایمنی بدن خود برای مقابله با کرونا کمک کنید.
مصرف روزانه سبزی و میوههای فصل برای تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با بیماریها ضروری است.
برای دریافت پروتئین که موجب تقویت سیستم ایمنی میشود، روزانه از تخم مرغ یا گوشت یا حبوبات استفاده کنید.
از مصرف، غذاهای چرب و سرخ شده و پرنمک، که موجب اختلال در کارکرد سیستم ایمنی و افزایش خطر ابتلا به کرونا میشود، خودداری کنید.
از مصرف زیاد نوشیدنیهای خیلی شیرین مثل نوشابههای گازدار، آب میوه ها، شربتهای خیلی شیرین که باعث اختلال درسیستم ایمنی میشود اجتناب کنید.
روزانه از شیر، ماست و پنیر کم چرب برای حفظ سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف کنید.
از مصرف بی رویه فست فودها که مقدار زیادی نمک و چربی دارند و باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن میشوند، خود داری کنید.
مصرف روغنهای جامد و نیمه جامد با تحریک سیستم ایمنی، موجب اختلال در مقابله بدن با کرونا میشود.
روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب و سایر مایعات بنوشید چرا که کم آبی منجر به تضعیف سیستم ایمنی میشود .
انتهای پیام/د