به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت شیش طاووق دعوت کرد.
برای تهیه این غذای لبنانی خوش طعم احتیاج داریم به:
سینه مرغ 600 گرم، روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری، آبلیمو تازه یا سرکه سفید 2 قاشق سر خالی، ماست 3 قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری، سس کچاپ یک قاقش غذاخوری، سس خردل یک قاشق غذاخوری، سیر له شده 4 حبه، پودر سیر یک قاشق مرباخوری، پودر پیاز یک قاشق مرباخوری، زردچوبه، فلفل بهار، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر زیره و گشنیز یک قاشق غذاخوری، سماق یک قاقش مرباخوری
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت شیش طاووق را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/