طرز تهیه خورش هویج تبریز +فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه خورش هویج تبریز را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت خورش هویج تبریز دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

هویج ۴عدد(خلال شده)، گوشت خورشتی ۲۰۰گ، پیاز ۱عدد، زعفران دم کرده، آلو خورشتی ۴عدد، آبلیمو ترش ۳ق س، رب گوجه فرنگی ۳ق س، ادویه (نمک، زرچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، دارچین وپودر هل مقداری)

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت خورش هویج تبریز را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.