به دلایل مختلفی سال ۲۰۲۲ برای بازار خودرو‌ها سال شلوغی خواهد بود که در این گزارش به معرفی خودرو‌های مورد انتظار برای عرضه خواهیم پرداخت.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اتوکار، تغییر و تکامل دو رکن اصلی پیشرفت هستند و بازار خودرو نیز از این امر مستثنی نیست. در دوران فعلی خودرو‌های برقی در حال گرفتن جای ماشین‌های دارای موتور احتراقی هستند و سال ۲۰۲۲ بیشتر از قبل، این امر مشهود خواهد بود. به مناسبت سال نو میلادی قصد داریم در این گزارش به خودرو‌هایی بپردازیم که در سال ۲۰۲۲ به بازار عرضه خواهند شد. نکته قابل ذکر این است که تصاویر این گزارش ترکیبی از تصاویر رسمی، رندر‌های تخصصی و تصاویر جاسوسی از خودرو‌های در حال آزمایش هستند.

خودروی برقی پورشه ماکان

خودروی تایکان در مقایسه با ماکان تمام الکتریکی اهمیت زیادی برای پورشه ندارد. با توجه به سابقه پورشه ماکان شاسی بلند، احتمالا این ماشین یک خودروی برقی موفق خواهد بود. این خودرو دارای چراغ‌های جلوی باریک است و بدون جلو پنجره فیزیکی ارائه خواهد شد. البته در داخل، تغییرات چشمگیرتر خواهند بود که یکی از آن‌ها ارائه صفحه نمایش‌های لمسی بزرگتر است.

پورشه ماکان

خودروی ماکان الکتریکی دارای چهار چرخ متحرک خواهد بود و قوی‌ترین نسخه آن می‌تواند حدود ۷۰۰ اسب بخار قدرت و ۷۵۰ پوند فوت گشتاور داشته باشد. البته مدل‌های کم قدرت‌ تر به مرور زمان عرضه خواهند شد. این خودرو برقی جدید در اواخر سال ۲۰۲۲ وارد بازار می‌شود.

خودروی GENESIS G۸۰ ELECTRIFIED

خودروی G۸۰ Electrified شرکت جنسیس باید در اواسط سال ۲۰۲۲ وارد بازار شود.

خودرو‌ی GENESIS G80 ELECTRIFIED

خودروی هیوندای آیونیک ۶

خودروی Ioniq ۶ هیوندای براساس مفهوم Prophecy، بدنه‌ ای سبک و با کابینی بزرگ و با کف مسطح ارائه خواهد شد. باتری ۷۷.۴ کیلووات ساعتی این کوپه چهار در (که در حال حاضر در خودروی کیا EV۶ وجود دارد) می‌تواند تا ۳۳۰ مایل برد داشته باشد. البته این میزان برد کمتر از نسخه پایه بی‌ ام‌ و i۴ رقیب است، اما بیشتر از تسلا ۳ است.

خودروهای HYUNDAI IONIQ 6

انتظار می‌رود نسخه‌ های پایه با یک موتور ۲۲۶ اسب بخاری که چرخ‌ های عقب را به حرکت در می‌آورد و یک مدل چهار چرخ متحرک دو موتوره ۳۲۱ اسب‌بخاری به همراه مدل Ioniq ۶ N که احتمالا ۵۷۷ اسب بخار قدرت خواهد داشت از سوی هیوندای وارد بازار شوند. همچنین انتظار می‌رود این خودرو در اواخر سال ۲۰۲۲ راهی بازار شود.

خودروی لکسوس کراس اوور

خودروی لکسوس برقی جدید نیز سال آینده به بازار عرضه خواهد شد و می‌تواند در حدود چهار ثانیه به سرعت ۶۲ مایل در ساعت (۱۰۰ کیلومتر بر ساعت) برسد. همچنین فناوری نوآورانه "steer-by-wire" نیز در آن وجود خواهد داشت.

خودروی جدید لکسوس

خودروی ALPINA B۴

مدل B۴ احتمالا براساس سری ۴ Gran Coupé ساخته خواهد شد. این خودرو دارای موتور توربوشارژر ۴۶۲ اسب بخاری است و ظاهری اسپرت‌تر خواهد داشت. طبق گزارش‌ های منتشر شده این خودرو سرعت ۰ تا ۶۲ مایل در ساعت را در کمتر از چهار ثانیه طی می‌کند.

خودروی ALPINA B4

خودروی استون مارتین والکری

این خودرو که به سبک فرمول ۱ راهی جاده‌ها خواهد شد، مدت زیادی است که علاقمندان را منتظر گذاشته است. البته تصاویر جدید نشان می‌دهند که این خودرو ارزش صبر کردن را داشته است.

خودروی والکری

خودروی MASERATI GRAN TURISMO

خودروی مازراتی گرن توریسمو یک مدل برقی نیست، در عوض، این برند ایتالیایی تمام تلاش خود را کرده تا در سال آینده یک مدل Granturismo کاملاً جدید را راه اندازی کند. جدیدترین عکس‌های جاسوسی نشان می‌دهند که این خودرو از اگزوز چهارگانه بهره خواهد برد که تاییدی بر حفظ موتور احتراقی است. البته تا اینجا جزئیات دقیقی از پیشرانه آن در دست نیست.

خودروی MASERATI GRAN TURISMO

خودروی تسلا مدل Y

مدل Y تسلا در حال حاضر در آمریکای شمالی به فروش می‌رسد و باید منتظر عرضه گسترده آن در بهار ۲۰۲۲ باشیم. این خودرو با برد ۳۱۵ مایلی، هفت صندلی و ظاهری شیک، از شتاب گیری بسیار سریعی برخوردار است. البته کمی پر سر و صدا است و برخی از رقبا سواری نرم تری دارند.

خودروی تسلا y

خودروی سنتوونتی فیات

خودروی جدید فیات براساس کانسپت عجیب و غریب Centoventi EV ساخته خواهد شد. این کانسپت به صورت استاندارد با برد ۶۲ مایلی عرضه شد و در صورت نیاز، باتری‌های بیشتری برای آن در دسترس خواهد بود. این خودرو می‌تواند ارزان‌ترین EV موجود در بازار باشد. با این حال، برخی از نسخه‌های گران‌تر آن ممکن است بردی تا ۳۱۰ مایل را ارائه دهند. این خودرو نیز در اواخر سال ۲۰۲۲ وارد بازار می‌شود.

FIAT CENTOVENTI

خودروی ۲۹۶ GTB فراری

خودروی ۲۹۶ GTB از سیستم هیبریدی مشابه مدل SF۹۰ استفاده می‌کند، اما به اولین موتور V۶ این شرکت در ۴۷ سال گذشته متصل است و خروجی ترکیبی ۸۱۹ اسب بخاری را ارائه خواهد داد. همچنین شتاب ۰ تا ۶۲ مایل در ساعت این خودرو ۲.۹ ثانیه خواهد بود. بازار‌های LHD در بهار ۲۰۲۲ باید میزبان این خودرو باشند در حالی که بازار‌های RHD مانند انگلیس باید کمی بیشتر صبر کنند.

FERRARI 296 GTB

خودروی AVENTADOR SUCCESSOR لامبورگینی

جانشین خودروی قبلی اونتادور از یک سیستم هیبریدی مبتنی بر یک موتور ۱۲ سیلندری استفاده خواهد کرد. البته این خودرو با مدل جدید Countach که اخیرا معرفی شده متفاوت است.

LAMBORGHINI AVENTADOR SUCCESSOR

خودروی BMW iX

چه از ظاهر این شاسی بلند الکتریکی و جدید بی ام و خوشتان بیاید یا خیر، نمی‌توانید منکر مشخصات چشمگیر آن شوید. مدل چهار چرخ متحرک این خودرو تا ۵۱۶ اسب بخار قدرت و حداکثر برد ۳۹۲ مایلی را ارائه می‌دهند.

BMW iX

شورولت کوروت

خودروی کوروت شورلت برای اولین بار رسماً به بازار‌های راست فرمان مانند انگلیس و استرالیا ورود خواهد کرد و چیزی بیش از ۸۰ هزار پوند قیمت خواهد داشت.

CHEVROLET CORVETTE

خودروی C۵X سیتروئن

سیتروئن امیدوار است خودرو‌های پرچمدار جدیدش برای خریداران جذاب باشد. قیمت PHEV C۵X از حدود ۳۸۰۰۰ پوند شروع می‌شود، در حالی که نسخه بنزینی آن دیرتر وارد بازار خواهد شد و قیمتی نزدیک به ۳۰ هزار پوند خواهد داشت.

CITROEN C5X

خودروی PUROSANGUE فراری

شاید این خودرو مورد انتظارترین خودروی سال ۲۰۲۲ باشد. ما قبلاً این خودرو را در حال آزمایش با بدنه مازراتی لوانته دیده بودیم، اما اخیراً آن را با طراحی جدیدش مشاهده کردیم که نشان داد دارای برآمدگی‌های کوتاه و کاپوت بلند خواهد بود.

پورسانگ فراری

از دیگر ویژگی‌های تعیین‌کننده آن می‌توان به تمرکز بر قدرت و هندلینگ آن اشاره کرد. قدرت این خودرو از یک موتور V۱۲ تامین خواهد شد. البته بعد از آن قرار است یک V۸ هیبریدی نیز عرضه شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۰ ۱۳ دی ۱۴۰۰
اثر گل خانه ای و وارونگی هوا و منابع تجدید ناپذیر نفت ما را به سمت خودروهای برقی خواهد برد
امروز یا فردا باید خودروهای برقی استفاده کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۴ ۱۳ دی ۱۴۰۰
تو رو خدا پراید آخرین ورژن و پارس رو معرفی کنید دنیا از تکنولوژ ی بی بهره نمونه
گناه دارن بیچاره ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۹ ۱۳ دی ۱۴۰۰
ماشین برقی پیش کش تو زمستون و تابستون مشکل برق داریم
28 بار قرعه کشی اسم نوشتم به نامم ماشین در نیومده
همه ماشین ها رو به اسم پلاس گرون کردن
چی بگم ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۸ ۱۳ دی ۱۴۰۰
پراید رو 20 ساله دارن میسازن هنوز همونه
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۸:۴۰ ۱۳ دی ۱۴۰۰
انشاءالله سال جدید رو با پرایدکوپتر پلاس جنش خواهیم گرفت حححححح
Iran (Islamic Republic of)
....
۱۸:۰۴ ۱۳ دی ۱۴۰۰
هیچکدوم به پای ایران خودرووسایپانمیرسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس محمد صادقی
۱۷:۲۴ ۱۳ دی ۱۴۰۰
تو ایران هم پراید پرنده خخخخخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۷ ۱۳ دی ۱۴۰۰
ما مردم ایران محکوم به استفاده از خودروهای بی کیفیت ساخت داخل هستیم لطفا با پخش این اخبار دل مردم را به درد نیاورید دنیا به واسطه رقابت شرکتهای خودروسازی درحال ترقی کیفیت و پیشرفت صنعت خودروسازی است و در کشور ما نیز فقط قیمتها افزایش پیدا میکند و ودر صنعت خودور سازی در حال پس رفت هست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۲ ۱۳ دی ۱۴۰۰
اونوقت ایران خودرو ما داره همچنان ماشین قدیمی و بی کیفیت و سایپا در حال تولید پراید هستن
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری فرزند زاگرس مرکزی
۱۶:۰۴ ۱۳ دی ۱۴۰۰
آخی ما هم باید بسوزیم و بسازیم و آه بکشیم.
تولید خودرو در ایران باید رباتیک و به مرز ده ملیون در سال برسد .
ضمنا وزارت نیرو حتما باید زیر ساختها برقی شدن خودرو ها و ساخت جایگاه های شارژ برق در سراسر کشور را با وزارت نفت برعهده بگیرند و وزارت نفت حتما باید در برقی کردن خودروها به کشور و ساخت نیروگاه خورشیدی و بادی کمک کنند و گر نه چندان خدمتی به کشور خود و آیندگان و فرزندان خود نخواهندکرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۶ ۱۳ دی ۱۴۰۰
هر چه تلاش کردم یکی رو انتخاب کنم نتونستم و مجبورم همه رو بخرم
خخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۳ ۱۳ دی ۱۴۰۰
یک چیزی که خیلی در داخل زیاد شده عدم اطمینان و عدم اعتماد است .
من خودم یک اختراعی دارم خیلی سال است که تکمیل شده نه برای کارشناسی نه برای ارشد اصلا به روی خودم نیاوردم و حتی در مصاحبه دکترا هم چیزی نگفتم چون نمی خواستم من زحمت بکشم یکی دیگه سودش رو ببره.در داخل هم طراحان و مهندسان قابلی داریم تا خورو را از موتور و بدنه طراحی کنند چون به علم روز مسلطند و می ماند تولید انبودهشان که با این تجهیزاتی که موقع وارد شدنشان هم فرسوده بوده اند و دست دوم اخر عمر اروپایی ها به جایی نمی رسیم و صد البته باید اعتماد طراحان و مهندسان وارد به علم روز دنیا را جلب کرد وگرنه من که خودم حاضر نیستم قدمی بردارم دیگران هم احتمالا مثل من هستند.
Iran (Islamic Republic of)
عبدالهی
۱۵:۳۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
تولید خودرو برقی با وزارت نیرو است و حتما باید به این هدف خوب و آینده نگر برسد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
بشین تا برسد,میرسد!وقت گل نی
Iran (Islamic Republic of)
فلفل
۱۴:۵۶ ۱۳ دی ۱۴۰۰
خودروها یکی از یکی زشت تر طراحی شده !!!
آییییی کادیلاک نود هزار تومانی !!!
کجایی که یادت بخیر !! کجایی؟؟؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۶ ۱۳ دی ۱۴۰۰
چه سلیقه بدی داری!
طراحی ها ی خودروهای روز دنیا روز به روز زیباتر می شوند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۶ ۱۳ دی ۱۴۰۰
پس دنا پلاس توربو شارژ اتومات سانروف‌دار‌ چی‌
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۳:۰۰ ۱۳ دی ۱۴۰۰
عالین...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۳ ۱۳ دی ۱۴۰۰
مسئولان خیلی بالای کشور ما هم به بهانه تحریم ، خودکفایی و ....... هرچند وقت یکبار به پراید یا پژو یه بوق یا چراغ اضافه یا کم میکنند واسمش را با آپشن یا بدون آپشن میگذارند و پیش فروش بی وعده تحویل این ملت میدهند . چرا چرا چرا چرا چرا ؟؟؟؟؟؟؟
بخاطر اینکه جیب خودشان پر نمیشود ؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۸ ۱۳ دی ۱۴۰۰
فروغون ایرونی را هم اضافه کنید
Iran (Islamic Republic of)
فرهاد
۱۲:۰۴ ۱۳ دی ۱۴۰۰
و ما همچنان منتظر اعلام فروش فوری و دست به دعا برای برنده شدن وپیش خرید کوئیک آشغال به قیمت بنز هستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۹ ۱۳ دی ۱۴۰۰
استون مارتین والکری خوبه
ولی هیچی فورد موستانگ 2020 نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۰ ۱۳ دی ۱۴۰۰
من جای yjcبودم اول که لینک این خبرو برای رئیس ایرانخودرو سایپا با تیتر تو خوبی!! میفرستادم بعدم اخر همین گزارش هم میزدم ایران خودرو انواع سمند و دنا بدون آپشن با مصرف صدی ۱۵ سایپا انواع ساینا و کوئیک و پراید با مصرف صدی ۱۲ بدون آپشن بعدم مینوشتم هرکد ملی ۱۵لیتر بنزین اینجا ایران است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
ماهمانواع اقسام کوییک رو تولید میکنیم.
ساده، اوتومات، جی‌اس پلاس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
شایان
۱۰:۰۷ ۱۳ دی ۱۴۰۰
پراید ۶۶۶ با شتاب ۲۵ ثانیه صفر تاصد مستقیم به سوی عزرائیل بدون درد. با آپشن صندلی از شیشه به سوی گاردریل
سایپا
مطمئن :)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۴ ۱۳ دی ۱۴۰۰
تا وقتی این مردم همیشه درصف هستند همین ماشین‌های بی کیفیت را باید سوار شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۱ ۱۳ دی ۱۴۰۰
ببینید اینا چی میسازن ما چی میسازیم اونم با قرعه کشی به دست مردم میرسونیم
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۹:۴۹ ۱۳ دی ۱۴۰۰
ساینا رو از قلم انداختی که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
تو دنیا چه خودروهایی دارند عرضه میکنند آن وقت ما باید برای سایپا 151 برویم قرعه کشی انجام بدهیم و با کلی نذر و نیاز اگه اسممون در بیاد اندازه یه تویوتا باید پول بدهیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۲ ۱۳ دی ۱۴۰۰
سایپا 161 در راه است موتور 1300 سی سی
هاچبک چراغ عقب و جلو اسپرت مدل 2015
قالپاق اسپرت
شتاب 18 ثانیه
ضبط ایساکویی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
ایران خودرو نگفتی چی میده بیرون «-:
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۱۳ دی ۱۴۰۰
سمند ال ایکس مدل ef7 56j با سر دنده جدید و دور فرمان چرم
با قیمت ۲۱۰ میلیون بدون آپشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۸ ۱۳ دی ۱۴۰۰
ان شاء الله بهتر از اینا رو تو ایران میسازیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
پت ومت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۶ ۱۳ دی ۱۴۰۰
خودت بساز
آخرین اخبار