به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،سرهنگ فرخ جمالی,رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان گفت: استفاده از تلفن همراه، نبستن کمربند ایمنی، تردد با وسایل نقلیه دودزا و پرت کردن زباله از خودرو چهار تخلف ویژه پلیس راهور است.
او گفت: عادت و فرهنگ نادرستی در بین برخی از رانندگان مبنی بر قرار دادن کیسه زباله بر روی صندوق عقب خودرو تا رسیدن به نخستین باکس زباله شایع شده که بر خلاف قوانین راهور است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان گفت: در صورت سقوط کیسه زباله بر سطح زمین و پاره شدن پلاستیک و ریختن زباله در سطح معبر شهری، علاوه بر نمایش چهره زشتی از شهر، این زبالهها زمینه ساز سوانح نیز میشوند.
جمالی گفت: ماموران راهور در صورت رویت این قبیل خودروها، علاوه بر جریمه راننده متخلف، او را ملزم به انداختن زباله در باکس پیش بینی شده کرده سپس اجازه تردد و ادامه مسیر به خودرو میدهند.
او گفت: برخی از رانندگان نیز به بهانه پایین بودن سرعت در معابر درون شهری از بستن کمربند ایمنی امتناع میکنند در حالیکه در صورت بروز سانحه احتمال پرت شدن فرد به سمت جلو و برخورد سر با شیشه و آسیب خوردن به مهرههای کمر زیاد است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان گفت: همچنین پلیس در صورت مواجهه با وسایل نقلیه دودزا، پلاک انتظامی آن را فک کرده و پلاک تعمیری بر روی آن نصب میکند و راننده باید در اولین زمان نسبت به تعمیر وسیله نقلیه اقدام کند.
جمالی گفت بی توجهی راننده به رفع نقص خودرو و ادامه تردد با وسیله نقلیه دودزا سبب جریمه و توقیف وسیله نقلیه به مدت ۷۲ ساعت توسط پلیس میشود.
او گفت: مکالمه با تلفن همراه حین رانندگی را از دیگر عوامل بروز سوانح رانندگی است و صحبت کردن با تلفن هنگام رانندگی موجب کاهش تسلط راننده به مسیر پیش رو و کاهش میزان سرعت عمل راننده هنگام مواجهه با خطر میشود.
انتهای پیام/غ