نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مسوولان اجرایی در دولت سیزدهم گام‌های مصمم خود را برای توسعه مناطق مرزی و شهری و روستایی سیستان و بلوچستان برداشته و به عمران و آبادانی استان می‌اندیشند.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به همراه کوثری، آذری و کوهساری اعضای کمیسیون عمران، پاکرو معاون هماهنگی وپشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، اکبری معاون سازمان راهداری و امور حمل و نقل کشور، شاملو معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور، بیجار معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، بیک مداح مدیرکل بنیاد مسکن استان، اکبری مدیرکل راه و شهرسازی استان، کرد مدیرکل راهداری و امور حمل و نقل استان، قاسمی مدیرکل امور آب و فاضلاب استان و جمعی از معاونان دستگاه‌های عضو شورای اداری استان با سفر به شهرستان‌های خاش، تفتان و میرجاوه از ایستگاه راه آهن و محور خاش به زاهدان و سراوان و خاش به پشتکوه و جاده مرزی روتک و جاده مرزی میرجاوه به ریگ ملک پایانه مرزی و محله پشت خط این شهرستان بازدید کردند.

محمدرضا رضایی کوچی رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: در دولت و مجلس نگاه مثبتی برای توسعه و عمران سیستان و بلوچستان وجود دارد و همگان به رشد و شکوفایی و عمران و آبادانی این استان می‌اندیشند.

وی گفت: توجه به ظرفیت‌های مرزی سیستان و بلوچستان بویژه شهر‌های خاش و میرجاوه و رونق دادن به صادرات و تجارت مرزی به شکوفایی اقتصادی و تولید، اشتغال و مقابله با معضلات بیکاری و مشکلات معیشتی کمک می‌کند.

رضایی بیان کرد: شتاب بخشیدن به اجرای راه‌ها و سامانه‌های مرزی و اجرای پروژه‌های نیمه تمام در کنار توجه به محرومیت‌ها از اولویت‌های مهم مجلس و دولت است.

وی گفت: حضور از نزدیک و آشنا شدن با مشکلات و کمبود و نارسایی‌ها در مناطق مختلف کشور و از جمله سیستان و بلوچستان از اهداف مهم کمیسیون عمران مجلس بوده و با کمک و همراهی دولتمردان به کاهش دادن مشکلات مردم اقدام می‌شود.

نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی به عنوان میزبان اعضای کمیسین عمران مجلس نیز گفت: بررسی مشکلات طرح‌های عمرانی در سه شهرستان خاش، تفتان و میرجاوه با حضور اعضای کمیسیون عمران مجلس و مقامات کشوری و استانی انجام و امیدواریم با تدابیر اتخاذ شده به توسعه و عمران و آبادانی این مناطق کمک شود.

اسماعیل حسین‌زهی  گفت: برای اتصال شهرستان خاش و بخش گوهرکوه تفتان به بزمان، بم و حوزه جنوب استان کرمان و ایجاد راه دسترسی به مرز روتک و سرعت بخشیدن به اجرای باند دوم محور ترانزیتی خاش به زاهدان و ایرانشهر و نیز حوزه راه و سامانه‌های مرزی خاش و میرجاوه و اجرای پروژه راه آهن تصمیمات خوبی گرفته شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: اجرای پروژه‌های عمرانی در مناطق مختلف استان با نگاه توجه به ظرفیت ها، رفع محرومیت‌ها و توسعه محوری و ایجاد اشتغال و رونق دادن به تجارت و شکوفایی اقتصادی انجام می‌شود.

منصور بیجار گفت: در سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های مهم مرزی و دریایی، ریلی، صنایع و معادن، کشاورزی، شیلاتی، دامی و ... با فراوانی وجود دارد که با نگاه حمایت از سرمایه گذاران و نیز حمایت‌های دولتی در حوزه‌های اجرایی به شکوفایی استعداد‌ها کمک می‌شود.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۸ ۱۸ دی ۱۴۰۰
نمایندگان محترم، لطفا بفرمایید پس قانون شفافیت چی شد؟