عرایس گوشت لبنانی را چطور درست کنیم؟ + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه عرایس گوشت لبنانی را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه عرایس گوشت دعوت کرد.

برای تهیه این غذای لبنانی احتیاج داریم به:

گوشت چرخ کرده 500 گرم، گوجه 1 عدد، پیاز 2 عدد، نعنا و جعفری خرد شده روی هم 1 پیمانه، فلفل تند 1 عدد، سیر 2 حبه، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری، رب انار 4 قاشق غذاخوری، نمک 1 قاشق مربا خوری، ادویه‌ها (پودر زیره، سماق، فلفل سیاه، پاپریکا و بهارات عربی) از هر کدام 1 قاشق مرباخوری سرخالی

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله عرایس گوشت را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.