آموزش روش پخت برگر گياهی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه برگر گياهی را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه برگر گياهی دعوت کرد.

برای تهیه این برگر خوش طعم احتیاج داریم به:

سیب زمینی پخته و پوره شده ۳۰۰ گرم، لوبیا قرمز پخته و له شده ۴۰ گرم، پیاز قرمز ریز خورد شده ۴۰ گرم، گشنیز خورد شده ۱ قاشق غذاخوری، هویج بخار پز و پوره شده ۱۰۰ گرم، زست لیمو ۱ ق چای خوری، نخود فرنگی آبپز و پوره شده یک سوم پیمانه، گرانول سوخاری یک سوم پیمانه، پودر زیره سبز یک دوم ق چ خ، پودر تخم گشنیز یک دوم ق چ خ، پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری، پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری، فلفل سیاه یک دوم ق چ خ، زردچوبه یک چهارم ق چ خ، نمک دریا به مقدار لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله برگر گياهی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۹ ۱۰ دی ۱۴۰۰
بسیا رممنون عالی بود ازسرکار خانم ممنون که این برگر خوب رااموزش دادن
-
ناشناس
۱۳:۲۳ ۰۵ دی ۱۴۰۰
باترکیبات فوق از برگر گوشتی گرانتر در می آید همان بهتر که من از گوشت استفاده کنم