سرپرست اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با افزایش دو و نیم برابری اکسیژن ساز‌ها در بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه، مشکلات مربوط به کمبود اکسیژن برای مقابله با موج ششم کرونا برطرف شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، عباس ایزدی سرپرست اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیشتر مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ابتدای شیوع ویروس کرونا با مشکل تامین اکسیژن رو به رو بودند که اکنون از این بابت کمبودی نداریم.

وی گفت: در پنج موج قبلی کرونا و مشکلاتی که در حوزه تامین اکسیژن دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مراکز درمانی وجود داشت اقدامات خوبی در خصوص تجهیز بیمارستان‌ها به اکسیژن ساز‌ها و همچنین تامین تعداد کپسول‌های اکسیژن بیمارستانی ۴۰ لیتری و ۵۰ لیتری انجام و تعداد زیادی کپسول تهیه و به مراکز درمانی تحویل داده شد.

سرپرست اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین برای مراکز درمانی که با ظرفیت موجود اکسیژن ساز‌ها و کپسول جوابگو نبود برای تهیه و تامین مخازن اکسیژن مایع اقدام شده است.

ایزدی گفت: در حوزه تامین دستگاه‌های کمک تنفسی نظیر ونتیلاتور هم با توجه به افزایش ظرفیت تخت‌های ویژه در مراکز درمانی و همچنین تعمیر و تجهیز دستگاه‌های تصویر برداری برای تشخیص درگیری ریوی اقدامات خوبی انجام شده است.

ساماندهی بخش‌های مراقبت‌های ویژه در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دکتر شاپور بدیعی گفت: بخش‌های مراقبت ویژه از اهمیت بالایی در سیستم درمانی کشور برخوردار است به طوری که کیفیت خدمات رسانی در بخش‌های مراقبت ویژه نقش موثری در کاهش مرگ و میر بیماران دارد.

وی گفت: در حوزه کادر درمانی در بخش‌های مراقبت ویژه با کمبود مواجه هستیم که با تمهیداتی که در حوزه پرستاری صورت گرفته از جمله آموزش‌های مستمر نیرو‌های پرستار، این مشکل در حال کاهش است.


بیشتر بخوانید


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تلاش می‌شود با برنامه ریزی، هیچ بیماری در نوبت برای بستری در بخش‌های آی. سی. یو قرار نگیرد و بتواند به سرعت و بدون صف از خدمات بخش‌های مراقبت‌های ویژه استفاده کند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کلانشهر مشهد و ۱۵ شهرستان دیگر خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد.

ارائه خدمات بهداشتی و درمان به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

در حال حاضر ۴۳۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری هستند.

از بین ۳۳ شهرستان خراسان رضوی هم اکنون تنها گناباد در شرایط زرد و بقیه شهرستان‌های استان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

 

انتهای پیام//ر.ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.