سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی داراب گفت: پلت فرم آموزشی ترویجی ایران سیمیت داراب امسال با کشت گندم در ۶ سناریو تناوبی، ۸ لاین گندم امید بخش و ۹ رقم گندم در قالب PVS وارد سال چهارم کشت خود شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حبیب اله فتحی سطح اجرای این پلت فرم را ۵ هکتار عنوان کرد و گفت: هدف از اجرای این پلت فرم ترویجی آموزشی افزایش ماده آلی خاک و افزایش حداقل ۳۰ درصدی عملکرد گندم در نظام‌های گندم بنیان است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی داراب تصریح کرد: در این پروژه ملی سناریو‌های تناوبی PNT، PVC، ارزیابی لاین‌های امید بخش، مدیریت علف کش‌ها و مدیریت بیماری‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

فتحی خاطر نشان کرد: این پروژه در همان سال اول اجرا به اهداف مورد نظر دست یافت و در سال ۹۸ - ۹۷ و ۹۹ – ۹۸ از سوی وزارت خانه جهاد کشاورزی به عنوان پروژه برتر ملی معرفی شد است.

به گفته او؛ نتایج درخشان پلت فرم گندم بنیان باعث استقبال کشاورزان شهرستان از این نوع کشت شده و سال جاری ۳ هزار هکتار از اراضی شهرستان در فاز سوم گندم بنیان > به این روش کشت شده است.

این مقام مسئول؛ سید احمد صدری معاون فنی و اجرایی و تیم کارشناسی این مدیریت را مجری این پروژه و منوچهردستفال محقق ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی داراب را ناظر تحقیقاتی آن معرفی کرد و افزود: پروژه ملی ایران سیمیت داراب در اراضی شرکت فجر سبز خاورمیانه (پنبه کاران داراب) و با همکاری کارشناسان فنی این شرکت در روستای ماریان در حال اجراست.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار