به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالعباس فرهی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان هویزه گفت: ویروس جدید نوع جهش یافتهای از کووید_۱۹ که اولین بار در آفریقای جنوبی شیوع پیدا کرد و به سازمان جهانی بهداشت اطلاع رسانی شد.
او افزود: این جهش حاصل ۳۰ تغییر در ساختار کرونا بوده که ناشی از انتقال انتشار ویروس از فردی به فرد دیگر است و میتواند سیستم بهداشتی درمانی و همچنین سلامت مردم را به خطر بیندازد.
فرهی ادادمه داد: تغییرات ایجاد شده در این ویروس سبب شده دستگاه ایمنی بدن ویروس را کمتر از قبل تشخیص دهد، به همین سبب نمیتواند به خوبی با آن مبارزه کند و تاکنون اولین موارد ابتلا در جوانان به صورت علائم خفیف مشاهده شده و سپس شدیدتر میشود، البته در بعضی موارد منجر به بستری فرد مبتلا به اُمیکرون شده است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان هویزه اضافه کرد: بیشترین موارد مبتلا به این ویروس کسانی هستند که از زدن واکسن اجتناب و یا تنها یک نوبت از واکسن کرونا را ترزیق کرده اند و همه کارشناسان در مراکز واکسیناسیون و خانههای بهداشت برای ترزیق واکسن آماده خدمت رسانی هستند.
این مقام مسئول گفت: توصیه میشود افراد واجد شرایط ترزیق دز سوم واکسن کرونا را به منظور قویتر شدن سیستم ایمنی بدن در دستور کار قرار دهند و افرادی که ۲ نوبت سینوفارم یا برکت تزریق کرده اند، ۳ماه بعد و اشخاصی که ۲ دُز واکسن آسترازنکا و اسپوتنیک دریافت کردند، ۶ ماه بعد نسبت به تزریق دُز سوم اقدام کنند.
انتهای پیام/م