میوه و سبزیجات تازه، دسته‌ای مهم از مواد غذایی محسوب می‌شوند که حتما باید در هنگام آلودگی هوا مورد استفاده قرار گیرند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، هوای آلوده بخودی خود حاوی ترکیباتی اکسید کننده و سمی است و از طرفی بدن همواره به ذراتی که در هوای آلوده وجود دارد واکنش التهابی نشان می‌دهد، اما ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از این فعالیت‌ها ممانعت به عمل می‌آورند.  

یکی از علل‌های آلودگی هوا استفاده کمتر وسایل نقلیه عمومی است.

پناهی، پزشک عمومی نیز در این باره گفت: اگر شهروندان از میوه‌های فصل استفاده کنند آلودگی هوا کمتر به سلامتشان آسیب می‌زند.

او با اشاره به این که استفاده از شیر و لبنیات کم چرب در این روز‌ها توصیه می‌شود، گفت: شهروندان باید از سبزیجاتی مثل گشنیز، شلغم، جعفری و ریحان که منابع خوبی از ویتامین سی هستند در هوای آلوده باید مصرف کنند.

پزشک عمومی افزود: مصرف غذا‌های آلرژی زا، تند، خوردن غذا‌های فست و فودی در هوای آلوده توصیه نمی‌شود.

انتهای پیام /ر. ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.