به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، آیتالله حبیبالله شعبانیموثقی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: اگر میخواهیم به وحدت بنیادیتری برسیم، باید حوزه و دانشگاه در کنار هم یک تمدن نوین اسلامی تداعی کنند.
او در آئین گرامیداشت هفته وحدت حوزه و دانشگاه در سالن همایشهای شهید حیدری دانشگاه ملی ملایر اظهار داشت: در این زمینه باید به سمت و سوی تحقق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب حرکت کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با تاکید بر اینکه برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی باید تمدن غربی را بشناسیم، افزود: رسیدن به تمدن نوین اسلامی مستلزم شناخت رقبا است و امروز تمدن غربی یک رقیب جدی است که همه اذهان را مسخّر خود کرده است.
آیتالله شعبانیموثقی با اشاره به اینکه اذهان در مدیریت تمدن غربی است و مرعوب این تمدن شدهایم، بیان کرد: در تمدن غربی که امروز شکل گرفته، تحریم یک ابزار است که از نظر اسلام پذیرفته نیست و در این تمدن قدرت باید به هر قیمتی حفظ شود.
او توسعه و پیشرفت در تمدن غربی را مبتنی بر هوش شناختی به جای عقلانیت دانست و گفت: تمدنی که طراحی میشود، باید بررسی شود که تا چه اندازه میتواند آسایش مجموعه بشریت را تامین و به عدالت نزدیک کند، حقوق بشر در آن چقدر واقعی است و اخلاق و ارزشهای انسانی در آن تا چه اندازه مهم است.
امام جمعه همدان با بیان اینکه در تمدن غربی عدالت و اخلاقیات جایی ندارد و محور آن به هر قیمتی اعمال قدرت است، خاطرنشان کرد: چیستی و چرایی تمدن غربی باید مورد بحث و بررسی و مطالعه قرار گیرد.
آیتالله شعبانیموثقی ادامه داد: تمدن غربی غضب و شهوت بشریت است که تجسم پیدا کرده و تعریف درستی از انسان و عدالت ندارد.
او عقلگرایی، عدالتگرایی، علمگرایی و جامعیت انسان را از الزامات و شاخصههای لازم برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی برشمرد و گفت: علوم انسانی پشتوانه تمدن نوین اسلامی است که باید در دانشگاهها جدی گرفته شود.
نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با بیان اینکه جمهوری اسلامی مراحلی همچون نظام، دولتسازی، امتسازی و جامعهسازی را طی کرده و برای ساختن تمدن اسلامی گام برداشته، تاکید کرد: نقش حوزه و دانشگاه در ساختن این تمدن بسیار مهم و اثرگذار است و بدون شک تحول و توسعه بدون توجه به علوم انسانی امکانپذیر نیست.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاه ملایر نیز وحدت حوزه و دانشگاه را از برکتهای امام خمینی (ره) دانست و گفت: جامعه ما برای پیشرفت و توسعه روزافزون به دو بال حوزه و دانشگاه نیاز دارد.
حجت الاسلام "مهدی عباسی" با بیان اینکه در همه دورانها به ویژه دفاع مقدس نیز وحدت حوزه و دانشگاه موج میزد، اظهار داشت: وجود علما و روحانیان بزرگی در این شهرستان مصداق بارز وحدت حوزه و دانشگاه بوده و هست.
دانشگاه ملی ملایر در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده و در حال حاضر بیش از ۶ هزار دانشجو در مقاطع مختلف در این دانشگاه تحصیل میکنند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/د.ا