به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر غلامرضا نوروزی با اشاره به تخلف ۵-۲ و قانون محرومیتهای ۱-۳-۱۰ مجموعه قوانین ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران، گفت: طبق فصل دوم این مجموعه که مرتبط با تخلف از قوانین مبارزه با دوپینگ میباشد، دستکاری یا تلاش برای دستکاری ورزشکار یا شخص دیگر در هر بخش از کنترل دوپینگ محرومیت ۲ تا ۴ ساله در برخواهد داشت.
دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ و رییس فدراسیون پزشکی ورزشی در خصوص مصادیق این تخلف و تعریف آن، گفت: ممانعت از ورود به اردو به هر دلیل (حتی کرونا و قرنطینه ورزشکاران) و مزاحمت در انجام ماموریت، تخلف بند ۵-۲ یا Tampering تلقی شده وفق مقررات برای فرد یا نهاد متخلف محرومیت در پیش خواهد داشت.
دکتر نوروزی تاکید کرد: چنانچه نهاد بین المللی مبارزه با دوپینگ (ITA یا نماینده فدراسیون بین المللی) یا ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران ماموریتی برای نمونه گیری از ورزشکاران در اردوی تیمها را به تیم کنترل دوپینگ صادر کرده باشد، دست اندرکاران تیم ورزشی و اعضای فدراسیون با رویت حکم ماموریت و کارت شناسایی، موظف هستند تا هماهنگی لازم برای ورود به اردو را انجام داده و با تیم کنترل دوپینگ نهایت همکاری را مبذول نمایند. چنانچه افسر کنترل دوپینگ بازدید از اتاقهای ورزشکاران، یخچالها و ... را نیز لازم بداند مسئولین ملزم هستند زمینه انجام بازدیدها را فراهم آورند.
وی خاطرنشان کرد: روسای فدراسیونهای ورزشی، سرپرستان اردوها، مربیان و سرمربیان تیمهای ملی و ورزشکاران باید نسبت به همکاری با تیمهای مبارزه با دوپینگ نادوی ایران متعهد و حساس باشند، چرا که با توجه به قوانین و مقررات سختگیرانه وادا در این خصوص، این اختیار به نادوی ایران داده شده نسبت به ثبت تخلف و صدور حکم محرومیت ۲ تا ۴ ساله برای افراد خاطی اقدام نماید.
یشتر بخوانید:
انتهای پیام/