حوزه و دانشگاه دو مغز متفکر جهان علم هستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  محمد علی کیانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: با توجه به تجربه عمیق و دقیق بیش از هزارساله در حوزه‌های تربیتی، معرفتی، بستر زندگی و معیشت باید از ظرفیت حوزه‌های علمیه در دانشگاه‌ها استفاده شود.

وی گفت: در مبانی معرفتی، ارزشی و هستی شناسی باید حوزه و دانشگاه به هم نزدیک شوند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امام خمینی (ره) حوزه و دانشگاه را دو مغز متفکر جهان علم عنوان کردند و بر این اساس باید از ظرفیت‌های این دو نهاد در تمام پیشرفت‌هایی که در کشور مورد نیاز است به شکل مناسبی استفاده کرد.

کیانی گفت: توجه دانشگاهیان به ریشه‌های وابستگی نهاد دانشگاه و خود باختگی تاریخی و وابستگی فکری، توجه حوزیان به ریشه‌های تحجر و ریشه‌های وحدتی متناسب با نیاز‌های انسان معاصر، وحدت در عرصه‌های فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی، معنویات و تذهیب نفس در دو نهاد حوزه و دانشگاه در کنار فعالیت‌های علمی و پژوهشی و توجه به موانع تاریخی، سیاسی و اجتماعی در ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه را از جمله مواردی است که در اندیشه‌های امام خمینی (ره) به منظور وحدت حوزه و دانشگاه به آن تاکید شده است.

وی گفت: تفاهم نامه مشترک همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره کل خدمات حوزه‌های علمیه خراسان رضوی به منظور استفاده از منابع و ظرفیت‌های طرفین برای ارتقاء سلامت جامعه هدف منعقد شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به منظور تحقق سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و ارتقاء سلامت جامعه هدف و بر اساس سند چشم انداز مرکز خدمات حوزه علمیه در راستای بهره مندی متقابل از خدمات یکدیگر، میان دکتر محمد علی کیانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد و حجت‌الاسلام‌والمسلمین حائری مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه خراسان رضوی به امضا رسید.

کیانی گفت: تامین، حفظ و ارتقاء سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی جامعه هدف، ارتقاء سلامت اساتید و کارکنان و طلاب حوزه از طریق برنامه خود مراقبتی سازمانی، ترویج سبک زندگی سالم از طریق ارائه آموزش‌های لازم به جامعه هدف، بهره مندی طرفین از ظرفیت‌های یکدیگر از قبیل توانمندی‌های فکری، تجربی، آموزشی و پژوهشی از جمله اهداف این تفاهم نامه است.

همچنین گفتنی است؛ همکاری در برگزاری مشترک دوره‌های آموزشی، همایش ها، سمینارها، میزگرد‌ها و کارگاه‌های آموزشی و تولید محتوا‌های آموزشی، بهره مندی حداکثری از ظرفیت طلاب و روحانیون به منظور ارتقاء فرهنگ سلامت در جامعه و افزایش آگاهی در زمینه طب ایرانی در جامعه هدف از جمله مواردی است که در این تفاهم نامه به آن تاکید شده است.

 

انتهای پیام//س.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.