بولانی غذایی آسان‌پز و ارزان قیمت است که در افغانستان محبوبیت زیادی دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس گزارش یک شبکه آمریکایی، بولانی افغانستان در میان نان‌های ۵۰ کشور، یکی از بهترین نان‌ها در جهان عنوان شده است.

افغانستانی‌ها این غذا را در تنور می‌پزند و معمولا به عنوان میان وعده یا پیش غذا سرو می‌شود.

یکی از دلایل محبوب بودن این غذای معروف این است که که مواد اولیه آن در همه جا پیدا می‌شود و در شهر‌های مختلف افغانستان به آسانی می‌توان به آن دسترسی داشت.

مواد لازم برای داخل بولانی:
کدو حلوایی ۱.۲ عدد
سیر ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
گشنیز تازه به قدر ضرورت
پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
مرچ سیاه (فلفل سیاه) ۱.۲، ۱ قاشق چایخوری

کدو حلوایی را تمیز کرده و به آن نمک. مرچ سیاه (فلفل سیاه). یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و با درجه ۱۹۰ سلسیوس درون فر بگذارید تا خوب بپزد و نرم شود (و یا داخل آب جوش بپزید)

بولانی غذایی آسان‌پز در افغانستان + تصاویر و فیلم

سپس داخل کدو را خالی کنید و مواد را درون ظرفی قرار دهید.

سیر و پیاز و گشنیز تازه را ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید. پودر گشنیزو مرچ سیاه (فلفل سیاه) و نمک بریزید و خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مواد لازم برای خمیر بولانی:
آرد سفید ۳ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری
عسل یا شکر ۱.۲ قاشق چایخوری
آب گرم ۱ و ۱.۲ پیمانه
نمک ۱.۲ قاشق چایخوری

بولانی غذایی آسان‌پز در افغانستان + تصاویر و فیلم

آرد را با خمیر مایه. عسل یا شکر مخلوط کنید و سپس آب گرم و نمک را کم کم و به قدر ضرورت به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود.

روی خمیر را با کمی روغن چرب کنید وتا یک ساعت در جای گرم کنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود.

بولانی غذایی آسان‌پز در افغانستان + تصاویر و فیلم

بعد از یک ساعت خمیر را برداشته و با دست به اندازه‌های کوچکتر و مساوی تقسیم کنید و خوب پهن کنید تا نازک شوند.

از مواد برداشته و داخل خمیر‌های نازک شده قرار دهید.

بولانی‌ها را روی تابه‌ای گرم و با کمی روغن سرخ کنید.

وقتی کاملا طلایی و سرخ شدند از روی تابه برداشته و روی ظرف‌های مخصوص بچینید و نوش جان کنید.

 

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.