به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، رژیم غذایی مردم کشور افغانستان مملو از غذاهای سنتی مختلف است و در این میان سراق یا خجور یکی از شیرینیهای پرطرفدار افغانستانی محسوب می شود.
مادران افغانستانی بسراق را برای فرزند و همسر مسافر خود میپزند، تا در راه با خوردن آن انرژی بگیرند. این شیرینی بسیار خوشمزه و مقوی است که شما میتوانید به راحتی آنها را تهیه کنید.
مواد لازم
۳ پیمانه آرد سفید
۳ پیمانه آرد سیاه
۱ قاشق چ پودر هل
۱ قاشق چ بکینگ پودر
۱ قاشق ق خمیر مایه
۱ قاشق غ وانیل
۲ لیوان روغن مایع
۲ پیمانه پودر شکر
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شیر گرم
مراحل پخت:
تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم و با همزن دستی خوب بهم می زنیم سپس شکر و شیر را اضافه کرده و بازم خوب بهم می زنیم.
سپس پودر خمیر مایه و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و همینجور که بهم م یزنیم روغن را اضافه می کنیم و بعد پودر هل سبز و خوب بهم می زنیم و کم کم آرد سفید و سیاه را اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا خمیر بدست بیاید.
به مدت ۱و نیم ساعت خمیر را استراحت داده و سپس به اندازه کوچک کوچک از خمیر برمی داریم.
اول توی دست به آن حالت می دهیم و سپس روی صافی می کشیم (برای قشنگی) و بعد در روغن نیم داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا مغز پخت شود.
نکته: چون شکر در این شیرینی وجود دارد پس لازم است شعله گاز کم باشد چون در هنگام سرخ شدن زودتر طلایی می شود.
انتهای پیام/س