به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، یک زوج فردوسی با همت و اراده، سختیهای راه را پشت سر گذاشته اند و توانسته اند گامی در جهت رونق تولید بردارند.
این زوج که یکی طلبه و دیگری معلم است، چندین سال در پیچ و خمهای اداری صدور مجوز برای کارشان قرار داشتند و بالاخره توانستند کسب و کارشان را راه اندازی کنند.
این زوج به کمک برادر آقا توانستند با سرمایهای که در اختیار داشتند، یک واحد مرغداری پرورش مرغ تخم گذار را راه اندازی کنند.
بانوی کارآفرین و تولید کننده اهل فردوس گفت: ۸ سال با همسرم به دنبال اخذ مجوز بودیم و توانستیم پروانه بهره برداری را کسب کنیم.
او گفت: رهبر معظم انقلاب بر تولید و رونق آن تأکید دارند و ما نیز برای اطاعت از فرمان ایشان تصمیم گرفتیم با راه اندازی یک واحد مرغداری پرورش مرغ تخمگذار به شهروندان و هم وطنانمان خدمت کنیم.
بیشتر بخوانید
این بانوی تولید کننده گفت: تصمیم گرفتیم به صورت تعاونی کار کنیم؛ همچنین برای ۸ نفر شغل ایجاد کرده ایم.
او گفت: هدفمان از راه اندازی این واحد که با فروش خانه برادر شوهرم مقداری از پول احداث آن تأمین شد، رساندن یک کالای اساسی به دست مردم در زمان جنگ اقتصادی است.
کار ۱۰ ساعته در مرغداری
یکی از کارگران مشغول در این واحد مرغداری گفت: ۱۰ ساعت در روز در این مکان کار میکنیم.
او گفت: کار جمع آوری تخم مرغ و بسته بندی آنها را انجام میدهیم.
بانوی کارآفرین فردوسی گفت: به خوزستان و هرمزگان نیز صادرات تخم مرغ داریم.
او گفت: با استفاده از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید توانستیم به کارمان رونق بدهیم و در حال حاضر حدود یک و نیم تُن تخم مرغ را در روز روانه بازار میکنیم.
از حمایت صندوق کارآفرینی امید تا تولید به اندازه تخم مرغ
حیدرنیا رئیس صندوق کارآفرینی امید شهرستان فردوس گفت: آمادگی داریم طرحهای اشتغال زا را با پرداخت تسهیلات حمایت کنیم.
بخشی معاونت سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی نیز در خرداد ماه امسال گفته بود: ۵۱ واحد مرغداری پرورش دهنده مرغ تخمگذار در استان وجود دارد.
او گفت: از این تعداد ۴۹ واحد مرغداری فعال هستند و تخم مرغ به اندازه نیاز استان در این واحدها تولید میشود.
انتهای پیام/ س