به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،دکتر محمدرضا شیران معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و تاثیر آن بر افزایش قیمت دارو، گفت:مطمئنا اگر پوشش بیمهای به همان اندازه انجام نشود مشکل برای افراد ایجاد خواهد شد.
او درباره اینکه قیمت داروها چقدر افزایش خواهد یافت، گفت:افزایش قیمت دارو بستگی به تعهد بیمهها دارد و اگر آنها بتوانند پوشش دهند برای بیماران مشکلی ایجاد نخواهد شد.
شیران درباره داروهای خارجی هم گفت: مشکل اساسی این است که بیشتر پوشش بیمهای برای داروهای ساخت داخل است و عمده داروهای خارجی معمولا پوشش بیمهای مناسبی ندارند.
او درباره نگرانی خانوادهها درباره نایاب شدن داروها و حذف ارز کمکی، گفت: افراد نگران نایاب شدن داروها نباشند ولی عرضه دارو به شکل منظم وجود نخواهد داشت و مقداری تنش ممکن است ایجاد شود که سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت سعی میکنند که این تنشها را کم کنند.
شیران گفت:سازمان غذا و دارو همیشه طرحهای حمایتی را در نظر میگیرد ولی مبلغ این طرح نسبت به جمعیت تحت پوشش عددی قابل ملاحظهای نیست.
او گفت:پزشکان بنا بر دلایل مختلف معمولا مجبور میشوند در بعضی از مواقع از فرآوردههای خارجی استفاده کنند و از آنجایی که آن داروها پوشش بیمهای مناسبی نداشته و افزایش قیمت شدیدی هم پیدا کرده اند واقع معضلی برای بیمار شده است.
شیران گفت:این مشکلات جزو اختیارات دانشگاهها و بیمههای استانی نیست و به معاونت درمان وزارت بهداشت و شورای عالی بیمه که باید تصمیمات لازم را بگیرند مربوط است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره پشتیبانی داروهای داخلی هم گفت:پوشش بیمهها عمدتا برای داروهای داخلی است که ایده آل نیست ولی قابل قبول است.
انتهای پیام/س
خیال مسئولان راحت میشه دیگه