سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون بیمار مشکوک به گزیدگی با پشه آئدس به مراکز درمانی بندرعباس مراجعه نکرده است.

فاطمه نوروزیان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان  در گفت و گو با خبرنگار   باشگاه خبرنگاران جوان  از هرمزگان،گفت:از زمان شناسایی پشه آئدس در بندرعباس تا کنون بیمار مشکوک به گزیدگی با این پشه به مراکز درمانی استان مراجعه نکرده است.

نوروزیان افزود: در حال حاضر مه پاشی در محلات قبل از مشاهده پشه متوقف شده است و پیرو دستور العمل ابلاغی از سوی وزرات بهداشت برای مقابله با تکثیر این پشه بهسازی محلات به نهاد‌های مربوطه از جمله شهرداری واگذار شده است.

او با اشاره به این که کارشناسان بهداشت همچنان در حال بررسی میدانی در شهر بندرعباس برای شناسایی این پشه هستند، افزود: پشه‌های بالغ باید از بین بروند و تا شعاع یک کیلومتری مکانی که پشه آنجا رویت شده ضدعفونی می‌شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تنها راه مقابله با این حشره بهسازی محلات و سم پاشی محل مورد مشاهده این پشه است و پس از مشاهده قطعی پشه آئدس در یک نقطه ، ابتدا محل یاد شده بهسازی می شود و پس از شناسایی محل تخم ریزی (تجمع لارو) نسبت به سمپاشی اقدام می شود.

نوروزیان گفت: یکی از مناطقی که این پشه در آنجا زیست می‌کند بشقاب‌های زیر گلدان و اطراف آن است که آب در آنجا می‌ماند، گیاه بامبو نیز محلی برای رشد این پشه است و نقاطی که آب کولر جمع می‌شود نیز محل دیگری برای رشد و نمو این پشه خطرناک است.

او گفت: طبق تحقیقات میدانی در حال حاضر جز شهرستان بندرعباس این پشه در نقطه  دیگری ازاستان مشاهده نشده است.

پشه آئدس سال گذشته در بندرلنگه مشاهده و به سرعت از بین برده شد.

انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.