به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،محمد مهدی برنجی، مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به بهره برداری از ۱۱ واحد صنعتی در قشم گفت: از این شمار ۱۱ واحد فعالیت خود را در این شهرستان آغاز کردهاند.
برنجی افزود: این واحدها در حوزههای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی، شناور، صنایع چوب، ساخت محصولات از توتون و تنباکو و صنایع فلزی فعال هستند.
بیشتر بخوانید
او گفت: در این مدت ۲۲ درخواست واگذاری زمین صنعتی در مدیریت صنعت، معدن و تسهیل تولید قشم دریافت شد که در مجموع ۱۸۷ هزار و ۵۸۲ متر مربع در شهرکهای صنعتی تولا و کاوه و همچنین در سایت صنایع انرژی و خارج از شهرکهای صنعتی واگذار شد.
مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم افزود: تا پایان آبانماه امسال همچنین یکصد درخواست مجوز فعالیت صنعتی به این مدیریت ارسال شد که در مجموع با ۷۵ درخواست موافقت شده است.
او با اشاره به صدور ۳۴ فقره جواز تاسیس از سامانه سیفام افزود: بیشترین درخواستها در حوزه ساخت محصولات غذایی، تولید پوشاک و استخراج رمزارز بوده است.
برنجی گفت: با توجه به وجود منابع آبزیان و شرایط موجود، ساخت محصولات غذایی در حوزه فرآوری آبزیان همانند سال گذشته بیشترین درخواست را به خود اختصاص داده است.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
انتهای پیام /ز
منبع ایرنا