به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ خوش گفتار نایب رئیس تولید کنندگان سندیکای برق گفت: از ظرفیتهای موجود برای صرفه جویی و احداث نیروگاهها استفاده شد. یک سری نیروگاه وجود دارند که تنها نیروگاهای سیکل باد یا گاز هستند. قرار بر این شد که بر اساس ماده ۱۲ بخش بخار را سرمایه گذار، سرمایه گذاری کند و در مقابل این سرمایه گذاری فرآورده نفتی دریافت کند که به این موضوع در سال ۹۳ و ۹۴ عمل شد.
او ادامه داد: اما اختلاف میان وزارتخانه نیرو و نفت باعث شد این سرمایه گذاری که انجام گرفته کاری را پیش نبرد. قرار است در چند روز آینده این موضوع حل شود.
خوش گفتار گفت: مشکلی که در کشور وجود دارد بخشی نگری خیلی بزرگی است که در حال اتفاق افتادن است. امید است که یک سری از مسائل اقتصادی وزارت نیرو حل شود.
او ادامه داد: به سبب اینکه مشکل قیمت برق در کشور وجود دارد به همین سبب سرمایه گذار یا وزارت نیرو ریسک اینکه نیروگاههای با راندمان پایین و مشکل دار را جمع کند و به جای آن نیروگاههای بهتری ایجاد کند نکرده است.
این مقام مسئول گفت: خیلی شفاف وزارت نیرو به قانون عمل نمیکند. همین ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید اگر اجرا میشد شاید امسال کمبود گاز نداشتیم. یک سری قوانین خیلی خوب تهیه شده، اما در اجرا نگه داشته میشود که این مشکل اساسی کشور است. خیلی کار در فضای ماده ۱۲ قابل اجرا بود.
خوش گفتار ادامه داد: یک متر مکعب گاز اگر کلاس F باشد ۶ کیلووات برق از آن دریافت میشود، وقتی کلاس E باشد ۴.۸ کیلووات برق دریافت میشود. اکنون که میگویم راندمان ۲۲ یعنی ما یک متر مکعب گاز میدهیم و ۲.۲ دهم کیلو وات ساعت برق دریافت میکنیم. دانش فنی کلاس F را داریم. ۴ نیروگاه نصب کردهاند. شرکتهای دیگر مانند فرآب و تانا انرژی نیز نصب کرده اند.
او گفت: باید هماهنگی بین نفت و نیرو را انجام دهیم. باید نفت پول آن را به سرمایه گذار یا وزارت نیرو برگرداند اگر این موضوع حل شود، سبب اشتغال زیاد خواهد شد.
انتهای پیام/