به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری سما، مرکز پناهجویان و مهاجران گزارشی منتشر و اعلام کرد مقامات رژیم صهیونیستی به دلیل شکستهای خود سیاستی را در پیش گرفتند که از قاچاق انسان و برده داری نوین حمایت میکند. تعداد کمی از قربانیان قاچاق انسان در این رژیم توانستهاند خود را به مراکزی برسانند که تحت مراقبت و حمایت قرار بگیرند که براساس گزارش این مرکز مسئولان صهیونیستی عاملان پشت پرده این تجارت سیاه هستند.
گزارش مرکز پناهجویان و مهاجران تایید کرد که در بین سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۱ در این رژیم پدیدهای به اسم «استثمار کارگران» شروع به رشد کرده است با این وجود کابینه و مقامات رژیم صهیونیستی همچنان قصد مبارزه با آن را ندارند.
چهار سال پیش گروهی از مرکز پناهجویان و مهاجران به این رژیم رفته در هنگام بازدید از ساختمانی درحال سخت دو کارگر ترکیهای را پیدا کردند که در وضعیت سخت جسمی و روحی قرار داشتند. هنگامی که مشاوران این مرکز با دو کارگر صحبت کردند متوجه شدند که کار فرمایان صهیونیست آنها را تحت فشار فرارداده و دائما آنها را تهدید میکنند که درصورتیکه به سرعت کار نکنند و بخواهد استراحت کنند به ترکیه بازگردانده میشوند.
در این گزارش آمده که برخی از کارگران از دوستان خود حرف زدند که در کارگاههای ساختمانی به دلیل نقص ایمنی در ساختمان کشته شدهاند. برخی دیگر گفتند که حتی پس از مجروح شدن در محل کار، درمان یا مرخصی استعلاجی دریافت نکردند. حتی در برخی موارد از حقوق آنها کسر و در موارد دیگر پاسپورت آنها ضبط شده است. در این گزارش تاکید شده است کارگران در «شرایط برده داری» به کار گرفته شدهاند.
اما بردهداری تنها تجارت رژیم صهیونیستی نیست و قاچاق انسان به یک تجارت پرسود در این رژیم تبدیل شده است. گزارشهای منتشر شده فاش کردند مقامات این رژیم برای کاهش دادن شکایتهایی که علیه تجارت جنسی میشود در سال ۲۰۰۷ قانونی که مانع ثبت بیشتر این شکایات میشد را تصویب کردند. به همین دلیل در سالهای اخیر میزان ثبت شکایت در رژیم صهیونیستی در این خصوص کاهش یافته است!
بیشتر بخوانید:
در دو دهه اخیر با توجه به قانونی که در رژیم صهیونیستی تصویب شده تعداد شکایات از تجارت و قاچاق انسان خصوصا زنان کاهش یافت، اما در همین زمان نیز ۳۱۸۴ شکایت ثبت شد که تنها ۳۰۴ پرونده به نتیجه رسیده و از سوی مقامات قضایی این رژیم رسیدگی شد.
در سال ۲۰۱۹ مرکز پناهجویان و مهاجران سه زن آفریقایی که دو دختربچه نیز همراهشان را پیدا کرد که به منظور کارهای نامشروع به رژیم صهیونیستی منتقل شده بودند و بدون هیچ مشکل و مدرک شناسایی از فرودگاه «بن گورین» عبور کرده بودند. با این وجود دادگاه این رژیم آنان را قربانی اعلام نکرد.
تجارتهای نامشروع رژیم صهیونیستی دامن خانوادههای صهیونیستی را هم گرفته و در سایه مشکلات اقتصادی زنان متاهل نیز به این سمت کشیده شدند که خانوادههای رژیم صهیونیستی را متزلزل کرده است.
مرکز پناهجویان و مهاجران عنوان کرد که طی بیست سال گذشته زنان و دختران بسیاری که توانستهاند از بند قاچاقچیان صهیونیست فرار کنند به رفتار وحشیانه و غیرانسانی این افراد اذعان کردند. درحالی که رژیم صهیونیستی مانند کشورهای اروپایی و آمریکا ادعا میکند حامی حقوق بشر است، سازمان عفو بین الملل در گزارشی که تکان دهنده عنوان شده بود بی توجهی رژیم صهیونیستی به حقوق بشر را محکوم کرد.
انتهای پیام/