حدود پنج هزار تن نهاده ی جو بین عشایر استان اصفهان در ییلاق و قشلاق توزیع شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مختار اسفندیاری مدیرکل امور عشایر اصفهان گفت: ۵هزارتن نهاده دامی در شهرستان‌های عشایرنشین استان شامل فریدونشهر، چادگان، سمیرم، دهاقان، شهرضا و جرقویه و در مناطق قشلاقی استان خوزستان بین عشایر در حال توزیع است.

مختار اسفندیاری با بیان اینکه این نهاده‌ها خوراک ۵۰۰ هزار راس دام مولد است گفت:توزیع نهاده‌ها بر اساس هویت گذاری و پلاک گذاری دام عشایر است.

وی گفت: عشایر باید همه‌ی دام‌های خود را پلاک گذاری کنند.

مدیرکل امور عشایر استان اصفهان گفت: یکی از عمده‌ترین نیاز‌های عشایر با توجه به خشکسالی‌های شدید، تامین نهاده‌های دامی است.
استان اصفهان قلمرو ۱۲ هزار خانوار عشایری با جمعیت ۶۰ هزار نفر است که مراتع غربی و جنوبی آن ییلاق ۱۱ هزار خانوار از عشایر ایل‌های بختیاری و قشقایی و صحرا‌های مرکز و شرق آن نیز قشلاق عشایر ایل عرب جرقویه است.

همزمان با پایان یافتن کوچ و خروج عشایر بختیاری و قشقایی از ییلاقات اصفهان، هزار خانوار عشایر ایل عرب جرقویه وارد مناطق قشلاقی این استان شدند.

عشایر استان اصفهان با یک میلیون رأس دام سالانه حدود ۳۰ درصد گوشت قرمز استان راتامین می‌کنند.

این جمعیت با تولید ۴۰ هزار متر مربع صنایع دستی از جمله قالی، قالیچه، گلیم، زیلو، حصیر، کناره، خورجین و دستکش یک سوم صنایع دستی استان اصفهان را هم تولید می‌کنند.

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار