معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: امسال از ردیف اعتبارات مربوط به تبصره ۱۸ قانون بودجه، ۳۲۰ هزار میلیارد ریال به بخش خصوصی اختصاص یافته که ۱۰ هزار میلیارد ریال آن مربوط به حوزه فنی و حرفه‌ای و توسعه رشته‌های مهارتی است.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، امیر میمنت‌آبادی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور امروز در آیین افتتاحیه نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزار‌های موبایل در سنندج اظهار داشت: این تسهیلات در حساب بانک‌ها از جمله بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید با بهره کم و شرایط آسان به متقاضیان پرداخت می‌شود.

میمنت آبادی با اشاره به فراهم بودن زمینه برای فعالیت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری در زمینه مهارت آموری، اضافه کرد: اکنون شرایط برای راه‌اندازی مراکز فنی و حرفه‌ای آسان شده و مجوز صدور فعالیت در مدت سه روز به متقاضیان ارائه می‌شود.

او با بیان اینکه زنجیره ارزش تولید و ایجاد مهارت در پیشرفت کشور بسیار موثر است، افزود: امروز شاهد تراز بالایی از فارغ‌التحصیلی دانشگاهی هستیم و این دانش آموخته‌ها باید به مهارت مجهز باشند تا شاهد افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در جامعه باشیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بر لزوم ارتقای مهارت افراد دارای حرفه تاکید کرد و ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان ترویح دهنده آموزش‌های غیررسمی، از مهارت آموزی و تشویق جوانان به این سمت تلاش خود را بکار گرفته است.

میمنت آبادی پاشنه آشیل کشور را ایجاد اشتغال و مشکل اصلی را بیکاری دانست و گفت: جوان گرایی و توجه به جوانان، ارتقای فرهنگ مهارت اندزی در بین قشر جوان، معرفی آموزش‌های مهارتی و جلب نظر مسئولان و بنگاه‌های اقتصادی و آموزشگاه‌های آزاد و صنایع و صنوف، از جمله اهداف برگزاری مسابقات ملی مهارت است.

او فراهم کردن فرصت رقابت سالم میان جوانان و ایجاد عزم ملی برای مشارکت موثر ارگان‌های مربوطه برای افزایش مهارت در جامعه را از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات اعلام و اضافه کرد: این مسابقات باعث ایجاد اعتماد ملی و ترویج استاندارد‌های مهارتی و ارتقای شاخص‌های مهارت در همه زمینه‌ها می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور کردستان را دارای جوانانی بااستعداد در زمینه‌های مختلف دانست و ادامه داد: باید از خودتحریمی رها شویم و موجبات شکوفایی استعداد‌ها را فراهم کرد، چراکه پیشرفت کشور در سایه توجه به نسل جوان و فراهم کردن زمینه برای شکوفایی توانمندی‌های آنان قابل تحقق است.

میمنت آبادی به مسابقات ملی مهارت نیز اشاره کرد و گفت: این مسابقات، یک رویداد رقابتی، پروژه محور و سه مرحله‌ای در میان جوانان هدف زیر ۲۱ سال است که در ۵۶ رشته فنی و حرفه‌ای به شکل تیمی یا انفرادی برگزار می‌شود که برای اولین بار در دولت سیزدهم به شکل استانی در ۱۳ استان از جمله کردستان برگزار می‌شود.

ایران از سال ۱۳۵۴ با هدف ارتقای مهارت صنعت‌گران جوان به عضویت سازمان جهانی فنی و حرفه‌ای درآمد و پس از وقفه‌ای ۲۲ ساله، با تصویب مجلس از سال ۲۰۰۰ باز هم به این سازمان ملحق شد.

نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزار‌های موبایل از ۱۴ تا ۱۸ آذر در سنندج برگزار می‌شود. ۲۰ تیم از ۱۰ استان در این رقابت‌ها حضور دارند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.