آموزش دستور طبخ باستر ما پلو + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه باستر ما پلو را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه باستر ما پلو دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

گوشت سردست یا فیله ی وراسته ی گوسفندی ۵۰۰گرم، برنج آبکشی شده ۵ پیمانه، پیاز 1 عدد خرد شده، اسفناج سرخ شده ۲۰۰گرم، گردوی خرد شده ۱۵۰ گرم، رب گوجه ورب انار از هرکدام یک تا دو قاشق غذاخوری، نمک، فلفل و ادیه جات شامل زرد چوبه و دارچین، پودر زیره و گرت غوره و ادویه ی پلویی به میزان لازم، ۴قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، روغن برای پخت وپز به میزان لازم، برای تزئین پیاز داغ و کشمش ‌و خلال نارنج و بادام ‌و پسته ۱/۵ ‌پیمانه

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله باستر ما پلو را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.