طرز تهیه خورش تره کُردی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه خورش تره کُردی را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه خورش تره کُردی دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

لیمو امانی 4 عدد، فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری، آب جوش 4 لیوان، نمک به میزان لازم، شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری، زردچوبه 1 قاشق چای خوری، رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری، گوشت گوساله 400 گرم، لوبیا سفید 1/5 پیمانه، گوجه فرنگی سرخ شده 2 عدد، پیاز 1 عدد، سیب زمینی سرخ شده 1 عدد، تره سرخ شده 500 گرم، روغن به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله خورش تره کُردی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.