به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، دندانی که از حفره بینی مردی بیرون زده بود جریان اکسیژن او را مسدود کرده و در نتیجه برای مدتی طولانی باعث ایجاد مشکلات تنفسی برای وی شده بود.
پزشکان در مطالعهای که روز پنجشنبه در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد، این اتفاق نادر را گزارش کردند. این مرد به کلینیک گوش، حلق و بینی در بیمارستانی در نیویورک مراجعه کرده بود و به پزشکان میگوید که از راه سمت راست بینی خود با مشکل تنفسی مواجه شده و چندین سال با آن دست و پنجه نرم کرده است.
پزشکان در این مطالعه گفتند که معاینه فیزیکی این شخص، یک انحراف در سپتوم را نشان میدهد. انحرافی که دو سوراخ بینی را از هم جدا میکند. این معاینه همچنین سوراخی به طول ۲ سانتی متر در پشت سپتوم و انسدادهای کلسیفیه را نشان داد. پس از بررسیهای بیشتر مشخص شد که یک دندان در داخل بینی این شخص رشد کرده است.
دندان این بیمار که به طول ۱۴ میلی متر بود با عمل جراحی برداشته شد. پزشکان تایید کردند که مشکل تنفسی بیمار پس از معاینه و سه ماه پس از انجام جراحی به طور کامل برطرف شد.
این اتفاق نادر در شرایط مختلفی میتواند رخ دهد. گاهی اوقات، دندانهای دائمی بزرگسالان میتوانند در طول فرآیند جایگزینی دندانهای شیری رشد کنند و دندان شیری ممکن است در نهایت در موقعیت نامناسبی در داخل دهان بماند. ناهنجاری در سرعت رشد فک و یا موقعیت دندانهای دیگر نیز میتواند به افزایش تاثیر این موضوع کمک کند.
به گفته محققان، رشد دندانهای خارج از دهان، یک اتفاق نادر است و تنها در ۱ دهم درصد تا ۱ درصد از جمعیت جهان یافت میشود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/