به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، رحیمی رئیس اداره هماهنگی مشارکتهای مردمی، اشتغال و موسسات و مراکز غیر دولتی بهزیستی خراسان جنوبی گفت: از سال ۱۳۹۶ که قانون جامع حمایت از معلولین بازنگری و تصویب شد، سهمیه سه درصدی اشتغال معلولین در دستگاههای اجرایی رعایت میشود.
او گفت: در چند آزمون استخدامی برگزار شده در دو سال اخیر، این موضوع مورد توجه قرار گرفته و معلولین در آزمونها با شرایط خاص شرکت کرده اند.
رحیمی گفت: در این آزمون ها، پستهای لازم برای معلولین مشخص شده و رقابت این افراد با خودشان صورت میگیرد؛ بدین معنی که معلولین به صورت جداگانه تنها برای پستهای مخصوص خود رقابت میکنند.
رئیس اداره هماهنگی مشارکتهای مردمی، اشتغال و موسسات و مراکز غیر دولتی بهزیستی خراسان جنوبی گفت: اگر معلولی برای پست مربوطه ثبت نام نکند، افراد فاقد معلولیت و سالم نمیتوانند برای آن پست ثبت نام کنند.
او گفت: پارسال در خراسان جنوبی ادارات مختلفی از جمله برق و آموزش و پرورش این قانون را اجرا کردند و در آزمون امسال نیز که هنوز نتیجه آن مشخص نشده است، حدود ۲۰ دستگاه پست مخصوص به معلولین را در نظر گرفته اند.
رحیمی گفت: علاوه بر دستگاههای اجرایی، تعدادی از کارخانجات استان نیز معلولین را به کار گرفته اند که از این کارخانجات میتوان به کارخانههای کاشی و تولید لولههای پلیمری در خراسان جنوبی اشاره کرد.
رئیس اداره هماهنگی مشارکتهای مردمی، اشتغال و موسسات و مراکز غیر دولتی بهزیستی خراسان جنوبی گفت: درخواست ما از شرکتها و کارخانهها این است که تعداد بیشتری از معلولین دارای شرایط را به کار بگیرند.
او گفت: در حال حاضر معلولین ناشنوا، نابینا و کم بینا، جسمی، حرکتی و حسی، اعصاب و روان و ذهنی و معلولین خفیف در دستگاههای اجرایی و کارخانجات مشغول به کارهستند.
انتهای پیام/ ر