![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، محمد مرادی مسئول اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قروه اظهار داشت: پل تاریخی فرهادآباد قروه در مسیر تخریب و فرونشست قرار داشت و اگر این پل موقت ساخته نمیشد، احیا و بازسازی پل تاریخی بسیار هزینهبر و نیازمند زمان طولانی بود.
او افزود: با پیگیریهای مستمر و مکاتبههای انجام شده و در راستای حفاظت از این اثر تاریخی، پلی جایگزین برای تردد مردم منطقه و در فاصله قانونی این پل به صورت موقت ساخته شد.
مرادی طول راه احداث شده در داخل رودخانه را ۱۵۰ متر عنوان کرد و افزود: حدود ۹۵۰ میلیون تومان برای احداث این پل موقت هزینه شده است.
مسئول اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قروه یادآور شد: امیدواریم با اختصاص اعتبار لازم و حمایت مسئولان، پل دائمی و اصلی پس از فصل سرما و در آیندهای نزدیک احداث شود.
انتهای پیام/ک