سخنگوی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی ایران گفت: وضعیت احداث نیروگاه‌های خورشیدی و تجدید پذیر در مقیاس‌های بزرگ به دلیل کمبود منابع مالی با مشکل مواجه است.

محمد جعفرنژاد سیگارودی سخنگوی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در حال حاضر میزان تعداد نیروگاه‌های انشعاب و خورشیدی کوچک مقیاس بیش از ۶ هزار واحد است.

سخنگوی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی ایران گفت: وضعیت احداث نیروگاه‌های خورشیدی و تجدید پذیر در مقیاس‌های بزرگ به دلیل کمبود منابع مالی با مشکل مواجه است، اما نصب سامانه‌های خورشیدی در مقیاس‌های کوچک و خانگی با استقبال مواجه شده و شرایط خوبی دارد.

جعفرنژاد سیگارودی گفت: این سامانه‌ها بیشتر در مناطق محروم و کم توسعه یافته احداث شده و هدف از انجام آن کمک به معیشت کشاورزانی است که به دلیل نبود آب امکان کشت ندارند.

او گفت: به طور کلی هزینه نصب هر کیلووات ساعت سامانه خورشیدی ۱۵ تا ۱۷ میلیون تومان است که این مبلغ با استفاده از وام‌های کم بهره میان ساکنان مناطق محروم پرداخت خواهد شد.

سخنگوی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی ایران گفت: برق سامانه‌های خورشیدی زیر ۲۰ کیلووات،  یک هزار و ۴۵۰ تومان خریداری می‌شود و توسعه این طرح به محرومیت زدایی و مهاجرت معکوس که در اثر تغییر اقلیم ایجاد شده، کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۲:۰۳ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
اون موقع که سرمایه مردم را به اسم بانکهای غیر مجاز میخوردید // باید فکر امروزتان را میکردید که دیگه کسی بهتان اعتماد نمیکنه که بخواد در این طرحهایتان سرمایه گذاری کنه // از کجا معلوم که به اسم نیروگاه دوباره سرمایه مردم را بخورید ؟؟
Canada
ناشناس
۰۹:۱۲ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
در کشور زاپن مستندی دیدم که
روستایی در این کشور از انرزی خورشیدی
برق تولید کرده و
همین باعث درامدی برای روستایشان شده
کشور ما که ماشالله افتاب کافی دارد
چرا ما کپی از روستای زاپن نکنیم و درامد بسازیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۵ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
از نیروگاه خورشید باید فقط برای روشنایی یا شارژ موبایل و تبلت استفاده بشه
آخرین اخبار