به گزارش روابط عمومی به نقل از ساتبا علی شب نورد مدیرکل دفتر نظارت، تعیین صلاحیت و کنترل پروژه ساتبا گفت: تعیین صلاحیت و کنترل پروژه ساتبا و با پیگیریهای مستمر از سوی کارشناسان آن دفتر، در راستای پایش پیشرفت پروژههای نیروگاههای تجدیدپذیر در آبان ماه ۱۴۰۰، ۴ نیروگاه خورشیدی به مجموع ظرفیت ۲/۶۳ مگاوات در استانهای فارس، یزد، تهران و چهارمحال و بختیاری و فاز اول نیروگاه بادی میل نادر در استان سیستان و بلوچستان به ظرفیت ۵ مگاوات با اتمام مراحل ساخت و الزامات اتصال به شبکه، برای بهره برداری در آبان ماه امسال، اعلام آمادگی کرده اند، هماهنگیهای اتصال به شبکه از سوی دفتر نظارت و کنترل پروژه صورت پذیرفته است.
طبق این گزارش، با به بهره برداری از نیروگاه خورشیدی در استان فارس، ظرفیت نصب شده در این استان به بیش از ۹۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی خواهد رسید و با این ظرفیت، استان فارس قطب نیروگاههای خورشیدی در ایران خواهد بود. پیش از این استان یزد با ظرفیت بیش از ۸۵ مگاوات حائز رتبه اول در کشور بود.
او در ادامه گفت: یک نیروگاه خورشیدی به ظرفیت قراردادی یک مگاوات در شهرستان شهرکرد استان چهارمحال و بختیاری در تاریخ ۲۰ مهر ماه امسال به شبکه سراسری برق متصل شد که با احتساب آن، مجموع ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر در این استان نیز به ۲.۵ مگاوات رسید.
بر اساس این گزارش؛ با بهره برداری از نیروگاههای فوق، افزایش برق تولیدی به میزان ۱۷.۲۵۵ هزار مگاوات ساعت خواهد بود و در نتیجه، سالانه معادل ۵.۱۶ میلیون مترمکعب گاز طبیعی، در مصرف سوخت و ۴ هزار مترمکعب در مصرف آب، صرفه جوئی میشود و میزان آلایندگی دی اکسید کربن به میزان ۱۱.۷۳ هزار تن کاهش مییابد.
انتهای پیام/