به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، امیر حسین علوی، شهردار رشت در نشست بررسی و ارزیابی شیوه نامه تهاتر که با حضور حسین رضویان، عضو شورا، معاونین و مدیران شهرداری رشت برگزار شد، گفت: این شیوه نامه در سال ۱۳۹۲ مصوب شده که لازم است تا مجدد مورد بازنگری قرار گیرد و ایرادات، نواقص و ابهامات احتمالی آن برطرف و بروز رسانی شود.
او با بیان اینکه در گذشته تهاتر ملک برای شهرداری تولید ثروت میکرد، افزود: با توجه به اهمیت درآمدزایی و پیشبرد برنامهها با محوریت تحقق هر چه بیشتر بودجه سالانه و افزایش سرمایه گذاری در شهرداری، نباید به شیوهای پیش برویم که همه تهاترها به سمت غرامتها و بدون پرداخت بخش نقدی برود.
شهردار رشت تهیه و تدوین لیستی از تهاترها و پرداختیها و شفاف سازی در این حوزه را خواستار شد و گفت: از آنجا که شهرداری در تامین هزینههای نقدی خود بعضا دچار مشکل است، بنابراین انتظار داریم، دریافتیها و وصولیها توسط مناطق پنجگانه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
امیر حسین علوی با بیان اینکه باید به پروژههای اولویت دار عمرانی شهرداری رشت توجهی ویژه شود، افزود: باید مشخص باشد که ما برای این دسته از پروژهها چه سهمی را قائل شدهایم و جایگاه آنها در تهاترهای ماهیانه کجاست.
او با بیان اینکه سامانه تبدیل دیون به دلیل بروز یکسری نارضایتیها و ایجاد مشکل برای شهرداریهای مناطق دیگر استفاده نمیشود، گفت: شهرداری رشت با توجه به فعالیتهای خود در پروژههای گوناگون از نظر مالی و حسابداری بدهیهای خود را به بهترین وجه با تخصیص هوشمند نقد یا غیر نقد با آنها تسویه نماید.
شهردار رشت افزود: عوارضی که در سطح شهر از مودیان وصول میشود، صرف توسعه زیرساخت ها، ارتقای خدمات و امور عمرانی شهر رشت شود تا عموم شهروندان از فواید آن برخوردار شوند.
امیر حسین علوی با بیان اینکه شهرداریها نباید مشکل مالی داشته باشند تا بتوانند خدمات بهتری به مردم ارائه نمایند، تصریح کرد: یکی از راههای تحقق این امر تعریف درآمدهای پایدار شهرداری در راستای تأمین منافع عمومی است.
انتهای پیام/م