برداشت زعفران از ۴۰ هکتار از مزارع شهرستان برخوار آغاز شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، بهرام کریمی مدیر جهاد کشاورزی برخوار گفت: به طور میانگین از هر هکتار ۵ کیلو گرم زعفران برداشت می‌شود که به دلیل شرایط کم آبی و خشکسالی ۳۰ درصد کاهش عملکرد داشته ایم.

وی افزود: پیش بینی می‌شود تا اواسط آذر بیش از ۲۰ هزار کیلوگرم گل زعفران جمع آوری و پس از فراوری ۲۵۰ کیلو گرم زعفران خشک بسته بندی و توزیع شود.

وی گفت: گیاهانی مثل زعفران که نیاز آبی کمی دارند در شهرستان ترویج و توسعه می‌دهیم و پیش بینی می‌شود در سال‌های آینده هر سال ۳۰ درصد سطح زیر کشت این محصول بیشتر شود.

برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی کاشت، داشت و برداشت زعفران با همکاری جهاد سازندگی سپاه ناحیه برخوار یکی از برنامه‌ها برای توسعه‌ی کشت این محصول در برخوار است.

کارآفرین و کشاورز نمونه در برخوار نیز گفت: با راه اندازی تالار زعفران از سال گذشته در برخوار علاوه بر خرید تضمینی گل زعفران از کشاورزان منطقه، برای ۸۰۰ نفر هم اشتغال ایجاد شده است.

مجتبی حق شناس گفت: اولین و تنها عامل خرید و فروش گل زعفران در منطقه مرکزی کشور هستیم که گل زعفران را به صورت تضمینی از کشاورز خریداری کرده و خدماتی از قبیل جداسازی، گل، خشک کردن و بسته بندی را انجام می‌دهیم.

زهراجهانبخش مدیرتالار فراوری زعفران هم گفت: زعفران‌های که وارد این مجموعه می‌شود در ۴ دسته سرگل، پوشال، نگین و سوپر نگین بسته بندی می‌شود و بیشترین تمرکز مجموعه برای تولید زعفران سوپر نگین برای صادرات به کشور‌های استرالیا، اتریش، عمان، قطر و کانادا است.

انتهای پیام/ص

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.