مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:با توجه به آب و هوای اصفهان و کمبود آب در این منطقه، زعفران از جمله محصولاتی است که در طرح تغییر الگوی کشت به کشاورزان پیشنهاد داده می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، احمدرضا رئیس مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: آغاز برداشت و فرآوری زعفران از اواخر مهرماه امسال در مناطق سردسیر استان و باگذشت زمان این عملیات در شهرستان‌های معتدل و گرمسیر گسترش پیدا می‌کند.

به گفته وی با توجه به آب و هوای اصفهان و کمبود آب در این منطقه، زعفران از جمله محصولاتی است که در طرح تغییر الگوی کشت به کشاورزان پیشنهاد داده می‌شود و با استقبال خوبی هم روبرو بوده است.

این مقام مسئول با تأکید بر کیفیت زعفران اصفهان خاطرنشان کرد: استان اصفهان در تولید زعفران دارای رتبه چهارم بوده و تولیداتش قابل رقابت با استان‌هایی مانند خراسان و حتی باکیفیت‌تر هم است بر این اساس می‌توان از زعفران، به عنوان یک محصول صادراتی مناسب نام برد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: جهاد کشاورزی همه ساله در جهات حمایت از توسعه کشت و فرآوری زعفران اقدام به برگزاری کلاس‌ها، کارگاه‌ها و بازدید‌های علمی و آموزشی و پرداخت تسهیلات کم بهره و یارانه به متقاضیان کشت زعفران دارد. ضمن آنکه برای نخستین مرتبه در استان، اقدام به راه‌اندازی کارگاه خرید و بسته‌بندی محصول زعفران از زعفران کاران استان شده است.


منبع:ایمنا

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.