مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: سالانه سه هزار تن قارچ در استان کرمانشاه تولید می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  منصور احمدی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اظهار کرد: ۸۵ واحد تولید قارچ در استان کرمانشاه فعال بوده که سالانه سه هزار تن قارچ تولید می‌کنند.

او با اشاره عدم فعالیت ۱۵ واحد تولید قارچ در استان کرمانشاه، افزود: در صورت فعال شدن ۱۵ واحد غیرفعال تولید کننده قارچ در استان کرمانشاه ظرفیت تولید استان به سه هزار و ۵۰۰ تن افزایش خواهد یافت.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: هم‌اکنون مساحت واحد‌های تولید کننده قارچ در استان کرمانشاه ۱۶.۵ هکتار بوده که اشتغالزایی ۳۰۱ نفر را به دنبال داشته است.

احمدی بیان کرد: بیشترین واحد‌های تولید کننده قارچ در شهرستان‌های کرمانشاه، صحنه و کنگاور فعالیت می‌کنند.

او  تاکید کرد: در صورت تخصیص تسهیلات ارزان قیمت به افراد متقاضی تعداد واحد‌های تولیدکننده قارچ افزایش خواهد یافت و به اشتغالزایی در استان کمک می‌کند.
انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.