رئیس اورژانس کشور از بکارگیری موتور آمبولانس و اتوبوس آمبولانس تا پایان سال در ۱۲ کلان‌شهر کشور خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، دکتر جعفر میعادفر رئیس اورژانس کشور در مراسم تکریم و معارفه رئیس اورژانس مازندران در ساری با اشاره به این که با فروکش کردن کرونا حوادث ترافیکی پرتلفات در جاده‌های کشور افزایش یافته است، گفت: حوادث ترافیکی بیشترین هزینه و آسیب را به جامعه وارد می‌کند از جمله سالانه ۱۷۰۰۰ مرگ و ۵۰۰ هزار مصدوم و معلولین طولاتی مدت از آسیب‌های جبران ناپذیر حوادث ترافیکی است.

او افزود:علیرغم این که ۳۰۰۰ پایگاه اورژانس در کشور وجود دارد که از این تعداد ۱۳۰۰ پایگاه جاده‌ای و ۵۰ پایگاه به‌صورت هوایی و دو پایگاه نیز به‌صورت دریایی فعال هستند، اما امکانات اورژانس در کشور همچنان نسبت شاخص‌ها کمبود دارد.

دکتر میعادفر با بیان اینکه اورژانس در شهر‌های بزرگ از نظر سرعت دسترسی به مصدوم با چالش‌های جدی مواجه است، ادامه داد: در اورژانس به‌دلیل شرایط ترافیکی، مدیریت زمان و افزایش سرعت دسترسی بسیار مهم است.

رئیس اورژانس کشور عمده‌ترین بحث در عملیات اورژانس را مدیریت زمان دانست و بیان کرد: از تعداد ۴.۵ میلیون ماموریت سالانه، حدود ۵هزار ماموریت به‌صورت هوایی بوده است که در مناطق صعب‌العبور و دسترسی سخت و در شهر‌های کوچک با دسترسی پایین انجام می‌شود.

او با بیان اینکه ایران سرزمین حادثه خیزی است و انواع بلایا را تجربه کرده است، به زلزله اخیر در استان هرمزگان اشاره کرد و گفت: مسئولین و گروه‌های امدادی در حادثه زلزله هرمزگان بخوبی وارد عمل شدند و این واقعه با کمترین تلفات مدیریت شد.

دکتر میعادفر افزود: در مازندران نیز به‌واسطه تداخل شهر‌ها با هم همواره ترافیک وجود دارد و سرعت دسترسی به مصدوم را برای همکاران اورژانس سخت می‌کند.

بکارگیری موتور آمبولانس در کشور

رئیس اورژانس کشور ادامه داد: برای حل این مشکل تا پایان سال مجموعه‌ای موتور آمبولانس و اتوبوس آمبولانس خریداری و دراختیار ۱۲ کلان‌شهر که یکی از شهر‌ها ساری بوده اختصاص دهیم تا با سرعت، زمان را مدیریت کنند.

دکتر میعادفر از ۱۹ شهید اورژانس کشور در دوران کرونا یاد کرد و گفت: همکاران اورژانس در خط مقدم هستند و همه وجود خودشان را در خدمت به مردم قرار می‌دهند و از زمان آغاز واکسیناسیون نیز وارد میدان شدند و در این زمینه همیار حوزه سلامت هستند.

او نیروی انسانی را موثر‌ترین بخش هر سازمانی دانست و گفت: ارتقا دانش و آموزش مهارتی همکاران اورژانس باید سرلوحه کار خود قرار گیرد به همین دلیل ایجاد مراکز آموزشی در دانشگاه‌های قطب و برگزاری دوره‌های آموزشی، امتحانات مختلف و رتبه بندی را در دستور کار خواهیم داشت.

رئیس اورژانس کشور بیان کرد: نیرو‌های اورژانس بعنوان سفیران نظام در خانه‌های مردم هستند و نوع کار اورژانس متمایز از سایر گرو‌های سلامت است، چون ما به مردم مراجعه می‌کنیم، ولی در سایر گروه‌های سلامت مردم به آن‌ها مراجعه می‌کنند.

دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم با بیان اینکه فعالیت‌های حوزه اورژانس ارزشمند و جهادی است با تاکید بر توانمندسازی و ایجاد انگیزه در نیرو‌های عملیاتی اورژانس خواستار ایجاد اورژانس روستایی با استفاده از ظرفیت‌های موجود در مراکز و خانه‌های بهداشتی مستقر در روستا‌ها شد.

او افزود: برنامه‌های نو برای توسعه و پیشرفت حوزه مختلف سلامت تدوین و برنامه ریزی شود که راه اندازی اورژانس ریلی و توسعه اورژانس هوایی، دریایی و موتورلانس در استان مازندران از جمله این موارد است

در ادامه این مراسم، حکم رئیس اورژانس ۱۱۵ مازندران به دکتر رضا حبیبی ساروی اهدا شد.

انتهای پیام / ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.