به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمود نجابت مشاور عالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دعوت از افراد بالای ۱۲ سال استان برای دریافت سریع واکسن علیه بیماری کووید۱۹ اظهار کرد: جدیدترین تحلیلهای آماری از سوی وزارت بهداشت، نشانگر اثربخشی واکسیناسیون علیه کروناویروس در کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری است و ضرورت دارد افراد بالای ۱۲ سال استان، دریافت واکسن علیه این بیماری را جدی بگیرند.
او همچنین از اثربخشی واکسیناسیون علیه بیماری کووید۱۹ در جلوگیری از شدت یافتن بیماری و بستری بیماران مبتلا به کروناویروس در مراکز درمانی و بیمارستانها خبر داد و گفت: در شرایط فعلی افرادی که هنوز واکسن کروناویروس را دریافت نکرده اند، بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری را به خود اختصاص داده اند.
نجابت ادامه داد: با توجه به پیشتازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در راه اندازی مراکز تجمیعی واکسیناسیون علیه کروناویروس در کشور و همت مسوولان دانشگاه در سرعت بخشیدن به فرآیند تزریق واکسن علیه این بیماری، ضرورت دارد افرادی که تاکنون برای دریافت واکسن مراجعه نکرده اند، هر چه سریعتر اقدام کنند.
مشاور عالی سرپرست دانشگاه همچنین بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی در برابر کروناویروس از سوی تمامی اقشار جامعه تاکید کرد و گفت: افراد واکسینه شده نیز همانند افرادی که هنوز در انتظار دریافت واکسن هستند، باید نسبت به رعایت اصول بهداشتی پایبندی گذ شته را داشته باشند تا بتوانیم با کاهش موارد ابتلا و تکمیل واکسیناسیون برای ایمنی جمعی با سرعت بیشتری به پایان این اپیدمی نزدیک شویم.
او با اشاره به وضعیت قرمز کرونایی برخی از شهرستانهای استان، بر نظارت ویژه مسئولان دستگاههای اجرایی استان بر رعایت بیشتر اصول بهداشتی در اصناف و اماکن پر تردد تاکید کرد و برون رفت از شرایط کنونی را مستلزم یک همکاری همگانی دانست.
نجابت اظهار کرد: در شرایط فعلی واکسیناسیون در کنار رعایت کامل شیوه نامههای بهداشتی میتواند از ابتلا به کروناویروس و مرگ ناشی از آن پیشگیری کند، بنابراین برای ایمن سازی عمومی در سطح استان، مشارکت بیش از پیش مردم نیاز است.
مشاور عالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه این نشست، اقدامات کارگروههای مختلف ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹، وضعیت آمار مبتلایان به کروناویروس در مناطق مختلف استان و آخرین آمارهای جانباختگان این بیماری در شیراز و دیگر شهرستانهای استان، همچنین روند انجام تستهای pcr در مراکز ۱۶ ساعته، تستهای سریع و فعالیت آزمایشگاههای تشخیصی کووید ۱۹ را ارزیابی کرد.
بررسی عملکرد تیمهای واکسیناسیون کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، میزان موجودی واکسن کروناویروس و موجودی داروهای ویژه واکسیناسیون در استان، از دیگر محورهای مورد بررسی مشاور عالی سرپرست دانشگاه در نشست امروز بود.
همچنین در این نشست معاونان و مدیران ارشد دانشگاه در خصوص حوزههای مختلف مانند وضعیت بیماران بستری کووید۱۹، اقدامات کارگروههای مختلف و پیگیری مصوبات ستاد، فعالیت مراکز ۱۶ ساعته درمان سرپایی کرونا، درصد اشغال تختهای عادی و ویژه، وضعیت ابتلا در شهرستانهای استان، انجام تستهای تشخیصی کروناویروس و تحلیلهای آماری کووید۱۹ توضیحاتی ارائه کردند.
انتهای پیام/