به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، همانطور که رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار با رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم تاکید کردند، «مسئله احیای اعتماد مردم و امید مردم بسیار چیز مهمی است؛ چون اعتماد مردم بزرگترین سـرمایه دولت است.
اما اینکه راههای احیای امید و اعتماد مردم چیست و دولت چگونه میتواند اعتماد مردم را بازگرداند، یک سوال مهم و اساسی خواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه بررسی صلاحیت وزرا در مجلس بیان کرده بود یکی از مواردی که آسیب دیده، اعتماد است که باید برگردد و برگشتن اعتماد در گرو عمل به وعده هاست و بنای بنده و دولت آن است که به وعدهها عمل کنیم.
بسیاری از کارشناسان و مسئولان بر این باورند که احیای اعتماد و امیدوار کردن مردم یکی از مولفههای قدرت برای دولتها محسوب میشود که نباید مخدوش شود.
اصغر سلیمی نماینده سمیرم در مجلس با اشاره به موضوع عمل به وعدهها معتقد است که بد قولی و عدم اجرای وعدهها نیز از عوامل سلب اعتماد مردم به مسئولان است، لذا دولتمردان باید تلاش کنند به قولهایی که به مردم دادهاند عمل کند.
او بیان کرد که اشرافیگری و تجملگرایی برخی از مسئولان یکی از عوامل ایجاد فاصله بین مردم و دولت است و مسئولان باید از تجمل گرایی دوری کرده و آن را مانعی برای خدمت و عدالت ورزی بدانند.
این نماینده مجلس معتقد است که شفافیت و قانونگرایی مسئولان از جمله عواملی است که میتواند باعث احیای اعتماد مردم به مسئولان شود؛ البته مسئولان اول باید مسائل را به صورت شفاف و به طور مستقیم با مردم در میان بگذارند و ثانیا با اقدامات خود مشکلات مردم از جمله در بخش معیشت را بهبود ببخشند تا امید به جامعه بازگردد.
به گفته برخی کارشناسان اقدام و عمل هم یکی از مواردی است که میتواند اعتماد ساز باشد.
ناصر ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اعتقاد بر اینکه یکی از اقدامات موثر دولت صداقت است و مردم باید شاهد این باشند که دولت صادقانه مشکلات کشور را با آنها در میان بگذارد و مردم احساس کنند که عزم دولت برای این جزم شده که مشکلات کشور را کاهش دهد اظهار کرد: باید بین حرف و عمل دولت فاصله چندانی وجود نداشته باشد و مردم حس نکنند که مسئولان از جنس مردم و طبقه متوسط مردم نیستند و صرفا به فکر خود بوده و غافل از مشکلات مردم هستند.
شفافیت و پاکدستی هم یکی دیگر از نکتههایی است که دولت باید به آن توجه و جامه عمل بپوشاند؛ محمدحسن قدیری ابیانه تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان معتقد است که پاکدستی باعث افزایش اعتماد مردم به دولت میشود؛ چراکه مفهوم پاکدستی خصوصا بعد از دولت آقای روحانی که چندان به این امر توجه نداشت جلوه بیشتری دارد هرچند که یک امر واجب است، اما خود این مسئله به جلب اعتماد مردم به دولت کمک میکند.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در جلسه هیئت دولت روز چهارشنبه ۱۶ آبان با تأکید بر لزوم استفاده از نیروهای کارآمد و انقلابی در سطوح مختلف مدیریتی، اظهار کرد: همه مسئولیت داریم تا متناسب با انتظارات مردم با تلاش شبانهروزی، دغدغهها و نگرانی انها را برطرف کرده و اعتماد عمومی را جلب کنیم و لازمه این کار استفاده از نیروهای انقلابی و کار جهادی است.
این در حالی است که برخی معتقدند که دولت باید از تمامی اقشار مردم برای اداره امور کشور استفاده کند.
محسن دیانت کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان معتقد است که دولت باید سعی کند مشارکت حداکثری مردم را در امور کشور فراهم کند. باید از اقشار مختلف مردم از دانشگاهیها، فرهنگیان، کارآفرینان و بافت توده مردم در امور کشور استفاده شود.
وی افزود: مردم نباید احساس کنند که در امور کشور فقط از اقشار خاص استفاده میشود، باید از همه متخصصا و آنهایی که در چهارچوب نظام حرکت میکنند و دلسوز نظام هستند، هرچند با اختلاف نظرهای کم و بیش، باید در امور کشور استفاده شود؛ مشارکت گسترده مردم در امور کشور، اعتماد ساز است.
این کارشناس مسائل سیاسی با اعتقاد بر اینکه دولت باید اقداماتی همچون افزایش پول ملی انجام دهد بیان کرد که دولت باید کمک کند تا بار اقتصادی مردم کاهش پیدا کند؛ مردم اگر حرکت اقتصادی خوبی را از سوی دولت ببینند، که موثر و کارآمد باشد، اعتمادشان به دولت جلب خواهد شد.
انتهای پیام/
شعبده باز که نیستند که
مشکلات عدیده دوره روحانی را محو کنند
تا بحال خوب عمل کردند
صبر کنید .درست میشه
100 روز تمام شده .مقایسه کنید با زمان روحانی
روحانی دلار را از 4200 تومان به این جا رساند
هنوز کافی نیست
شفاف سازی. ثروت دولتمندان و نمایندگان مجلس قبل از پست و مقام و بعد ترک در سایتی
شفاف سازی رای نمایندگان
تا معلوم بشه .کدامیک شون نفوذی است
لیست وام گیرندگان کلان بانکی
تو مردم را این نا امیدتر نکن احیای امید و اعتماد پیشکش تو این 3 ماه و خرده ای فقط حرف زدی
من یک حقوق بگیر با حقوقی که نمی تونم باهاش یک زندگی ساده رو بچرخونم پس امیدم از دست رفته
من یک تحصیلکرده بیکار و ناتوان از اینکه در کلاسی شرکت کنم و بتوانم مدرکی به دست بیاورم بلیا کار پس امیدم از دست رفته
به نظر من وقتی پایه مالی افراد به قدری باشه که بتونن به چندتا از علاقه هاشون برسند می شه نور امیدی رو روشن کرد.
مثلاً یک خانواده هست که خانه مهرش رو هنوز تحویل نداده اند. بنده خدا مستاجر شده و حقوق اش هم کفاف زندگی چهار نفرش رو نمی ده تازه بچه مریض هم داره و خودش هم کاملاً سالم نیست و محتاج به دست این و اون شده. خوب برای اینکه این خانواده رو امیدوار کنید، خانه مهرش رو سریعتر تحویلش بدید تا پولی که صرف اجاره می کنه رو خودش و خانواده اش بخورند.
باید رسیدگی کنیم به مشکلات مردم. هم کلان و هم خرد تا امیدواری در مردم بیشتر بشه
خوب بود هنوز اولین اولویت دولت بود
حتی در بهترین شرایط هم دیگه احیا نمیشه.
الان که اوضاع دایم در حال بدتر شدنه.
1- تولید نهادهای دامی توسط کشاورزان در داخل کشور و حمایت دولت که برقیمت گوشت قرمز و سفید تأثیر مستقیم دارند
2- توجه بسیار جدی بر تولید بذر محصولات کشاورزی که بیشترین مصرف و از نیاز اساسی مردم هستند.
3- حفظ جدی دامهای بومی و تکثیر و انجام امور تحقیقاتی برای اصلاح ژنتیک بخشی از این دامهای سبک و سنگین و جلو گیری جدی از هر گونه دست درازی دشمنان برای نابودی و فروش دامهای ماده برای از بین بردن این ذخیره ملی
4- دادن تسهیلات با سود 4% برای ساخت ساختمانهای مسکونی توسط خود مردم ولی با اسکلتهای مقاوم و مناسب برای احداث طبقاتی بیشتر از یک واحد.
5- افزایش یارانه نقدی دهکهای پائین و استفاده از این یارانه ها برای کسر اقساط تسهیلات ساخت مسکن افراد.
6- توجه جدی به تولید خوراک کارخانه جات در خود کشور وجلوگیری از نیاز به واردات برای ثبات اقتصادی و قیمتها
7- توجه جدی به جلو گیری از خام فروشی
8- ایجاد کارخانه جات ساخت و فرآوری چرم و در کنارشان ساخت کفش و منسوجات چرمی در استانهای مرزی برای جلو گیری از خام فروشی و قاچاق پوست و ایجاد اشتغال
9- ملزم کردن سازمانهای آب و برق و محیط زیست با جهاد کشاورزی برای صرف هزینه برنامه ریزی شده و کوتاه مدت و بلند مدت برای مدیریت آب و جنگلها و مراتع ونگهداری و لایروبی سدها طبق برنامه زمانبندی و حمایت جدی در مکانیزاسیون کشاورزی و آبیاری و احداث آب بندها و سدهای خاکی در مسیر سیلابهای فصلی که عمدتاً باعث خسارت و نهایتاً بدون هیچ استفاده ای به دریا سرازیر می شود و تا کنون سازمان آب و برق در این مورد خیانت آشکار کرده ولی هیچ ارگانی از این خیانتها پرده برداری نکرده و به دنبال عوامل نفوذ در این چند سازمان و یا وزارت نبوده که اثرات مخربش را بخوبی ما می بینیم. سدها به دلیل عدم تخلیه رسوبات در زمانهای لازم از را تخلیه از دریچه ها پائین سدها و کاهش گنجایش این سدها و عدم برخورد با مسئولین خاطی که چه بسا مغرضانه این اتفاقات افتاده باشد تا کشور را در شریطی این چنینی گرفتار کنند.
10- احداث منازل مسکونی اجاره ای برای زوجهای جوان به شرط تملیک در صورت عدم جدایی و با پرداخت تسهیلات کم بهره و دراز مدت و شروع اقساط برای تملیک بعد از چند سال که ماندگاری زوجین محرض شد.
همیشه سه تا مرغ میخریدم ،اسراف میشد الان یکی میخرم
هرماه ۳ کیلو گوشت میخریدم الان یک و نیم کیلو
روغن فراوان شد
میوه ۳۰ درصد ارزان شد
ادامه بدهید رییس جمهور ان قه لابی