به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه شورای برنامه ریزی باید با حداکثر اثر بخشی و بهره وری برگزار شود، گفت: باید بر اساس ضوابط قانونی تغییرات مثبتی در روند اجرای این جلسات ایجاد شود تا علاوه بر اینکه وقت مدیران بیهوده در جلسات هدر نرود، شاهد نتایج کاربردی از این جلسات باشیم.
او با اشاره به اینکه اکنون در آستانه تدوین و ارائه بودجه ۱۴۰۱ قرار گرفتهایم، این زمان را فرصتی طلایی برای رایزنی مدیران دستگاههای اجرایی در سطوح ملی و افزودن به سهم فارس در بودجه پیش رو دانست.
استاندار فارس تاکید کرد: مدیران تنها به فرستادن نامهای به سازمان برنامه و بودجه اکتفا نکنند و به پیگیری جدی در سطوح بالا دستی و وزارتخانهها بپردازند.
او، همچنین از نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی خواست ضمن ارائه فهرستی از پروژهها و نیازهای حوزههای انتخابیه بودجه تقریبی را نیز تخمین زده و با اعلام این برآوردها با مجموعه مدیریت استان همکاری کنند تا سهم فارس از بودجه ۱۴۰۱ درخور توجه و رفع کننده مشکلات باشد.
ایمانیه با اشاره به اینکه متاسفانه تعدادی از پروژهها در نقاط مختلف استان معطل مانده است است، خواهان تعیین و تکلیف این پروژهها از سوی دستگاههای متولی شد.
او عنوان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی با احصا این پروژهها راهکارهای احتمالی برای اجرا و یا تکلیف هر یک را مشخص کنند.
استاندار فارس گفت: مدیریت ارشد استان آماده هر گونه هماهنگی یا پیگیری برای پیشبرد این موضوع است.
نماینده عالی دولت در استان فارس با یادآوری نقش مهم سازمان برنامه و بودجه، همه ادارات و دستگاهها را نیازمند افرادی دانست که بتوانند به رصد کردن، اصلاح و کنترل برنامههای ابلاغی بپردازند.
او با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه میتواند با برگزاری دورههای آموزشی چنین افرادی را تربیت کند، تاکید کرد: همه سازمانها و دستگاههای در شرایط کنونی باید به دنبال دستیابی به راههای جدیدی برای تامین منابع مالی باشند.
موضوع دیگری که دکتر ایمانیه در این جلسه به آن تاکید کرد، ظرفیت فارس در حوزه معدن بود.
استاندار فارس با اشاره به اینکه هم اکنون بعضی مجوزها در حوزه معادن صادر شده و هیچ فعالیتی در راستای آن مجوز انجام نمیشود، این مسئله را مصداق فساد دانست و خواهان شناسایی و لغو چنین مجوزهایی شد.
او همچنین بر لزوم ایجاد رقابت و مقایسه عملکرد بین دستگاههای اجرایی تاکید کرد: در این مقایسه باید عواملی همچون میزان سرمایهگذاری، میزان جذب اعتبارات، استفاده از ظرفیتهای قانونی بودجه و... مد نظر قرار گیرد و ابزارهای تشویقی نیز برای دستگاههای موفق تعریف شود.
ایمانیه در این جلسه به موضوع میزان تسهیلاتی که بانکها، به ویژه بانکهای خصوصی به استان اختصاص میدهند پرداخت و افزود: این بانکها از همه تسهیلات عمومی و اختصاصی استان بهره میگیرند و در حالی که موظف به ارائه تسهیلات متقابل هستند در این امر عملکرد مناسبی نداشتهاند.
نماینده عالی دولت در استان فارس تاکید کرد: باید این موضوع برای بانکها به وضوح تشریح شود که ارائه تسهیلات در برابر تسهیلاتی که ارائه میهند امکان پذیر است.
او ابراز امیدواری کرد مجلس نیز ابزارهای قانونی لازم در این زمینه را تقویت کند.
انتهای پیام/