به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، لیلا رحیمی معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر بیان کرد: خانه حصیر آبپخش امسال به همت بخش خصوصی به مساحت ۴۰۰ مترمربع و سرمایهگذاری بیش از ۱۰ میلیارد ریال راهاندازی شد و اکنون ۹۷۶ صنعتگر و تولید کننده فعال، با این مرکز همکاری مستمر دارند.
او ادامه داد: این مرکز با هدف آموزش، تولید و عرضه محصولات شروع به کار کرد و در کنار عرضه تولیدات خود در کشور، توانسته است بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ محصول از قبیل سفره حصیری، کپو دردار، کاسه حصیری و تویزه را به کشورهای عراق و امارات صادر کند.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر با اشاره به آموزش صنایعدستی به ۵۵ نفر در این مرکز افزود: تاکنون، ۶۴ پروانه تولید انفرادی و ۵۲ کارت شناسایی برای صنعتگران این کارگاه صادر شده است.
رحیمی فعالیتهای ترویجی در زمینه تولید صنایعدستی بومی را از دیگر فعالیتهای این مرکز دانست و عنوان کرد: یکی از کارهای خانه حصیر معرفی و راه اندازی درگاه فروش تولیدات است که ظرفیتی مناسب برای عرضه و فروش محصول در شرایط کرونایی بود.
او گفت: وجود ۳ محصول با نشان ملی و تدوین یک پرونده نیز برای دریافت نشان مهر اصالت، زمینه ساز تولیدات باکیفیت و خلاقانه در این کارگاه به شمار میرود.
بیشتر بخوانید
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر اشتغال زنان سرپرست خانوار را از مهمترین اهداف راه اندازی چنین مراکزی دانست و بیان کرد: تاکنون ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات کم بهره به ۱۰ نفر از متقاضیان مرتبط با خانه حصیر آبپخش پرداخت شده که در زمینه رونق اشتغال خانگی کمک کننده بوده است.
انتهای پیام/ک