طرز تهیه کوفته کرمانشاهی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه کوفته کرمانشاهی را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه کوفته کرمانشاهی دعوت کرد.

برای تهیه این کوفته خوش طعم احتیاج داریم به:

گوشت چرخ کرده 400 گرم، نخود پخته 200 گرم، پیاز داغ به میزان لازم، تخم مرغ 1 عدد، سبزی معطر شامل (ترخون،ریحان، نعناع و تره) 3 قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری، رب انار 1 قاشق غذاخوری، پیاز رنده شده 1 عدد، برنج 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم، برگه قیسی به میزان لازم، کشمش، گردو، آلو، زرشک، شکر در صورت نیاز، روغن مایع به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله کوفته کرمانشاهی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.