طرز تهیه جوجه کباب همراه با سالاد سالسا مکزیکی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه جوجه کباب مکزیکی را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه جوجه کباب مکزیکی دعوت کرد.

برای تهیه این جوجه و سالاد خوش طعم احتیاج داریم به:

سینه مرغ ۵۰۰ گرم، رب گوجه ۱قاشق غذاخوری، سس کچاپ تند ۲قاشق غذاخوری، فلفل قرمز و سیاه ۱قاشق چای خوری، پودر تخم گشنیز نصف قاشق چای خوری، پودر سیر نصف قاشق چای خوری، پاپریکا نصف قاشق چای خوری، فلفل پرک نصف قاشق چای خوری، آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری، پیاز متوسط ۱ عدد، روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری،

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله جوجه کباب مکزیکی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.