به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه خبری نیویورک وان، در دهه گذشته بیش از ۶۵ هزار سرباز آمریکایی دست به خودکشی زده اند که این رقم بیشتر از مجموع کشته شدگان آمریکایی در طول ۳ جنگ ویتنام، عراق و افغانستان است.
دولت بایدن در ماه جاری طرح جدیدی را با هدف کاهش خودکشی نظامیان و کهنه سربازان آمریکایی اعلام کرد که تلاشی در جهت بهبود ایمنی اسلحه، افزایش دسترسی به مراقبتهای بهداشت روانی و تأمین بودجه تحقیقات در خصوص اختلال استرس پس از سانحه و پیشگیری از خودکشی است.
کاخ سفید در بیانیهای اعلام کرد: «این زنان و مردان برای خدمت به کشور خود، اغلب در شرایط خطرناک، داوطلب شدند. ما به آنها، خانوادههایشان، همنظامیان و کهنهسربازانشان پاسخی بهتر از رسیدگی به بحران خودکشی مدیونیم.»
بر اساس گزارش کاخ سفید، از سال ۲۰۱۰، بیش از ۶۵ هزار کهنه سرباز بر اثر خودکشی جان خود را از دست داده اند. این رقم خیره کننده بیشتر از کل تعداد کشتههای جنگی آمریکا در طول جنگ ویتنام، عراق و افغانستان است.
در گزارش کاخ سفید آمده است: «روزانه ۱۷ کهنه سرباز بر اثر خودکشی میمیرند. نه در یک مکان دور، بلکه درست در خانه شان. هر روز دو نفر از نیروهای ارتش بر اثر خودکشی جان خود را از دست میدهند. آنها دختران، پسران، والدین و دوستان ما در صحنه نبرد هستند.»
بر اساس گزارش سالانه پیشگیری از خودکشی کهنه سربازان در سال ۲۰۲۰، مرگ و میر ناشی از خودکشی در میان اعضای خدمات وظیفه بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰، ۴۱ درصد افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش، میزان خودکشی کهنه سربازان نیز همچنان بالاست. طبق این گزارش، کهنه سربازان ۱۳.۷ درصد از خودکشیها در میان بزرگسالان آمریکایی در سال ۲۰۱۹ را به خود اختصاص داده اند.
بسیاری از سربازان آمریکایی که از جنگ بازگشتهاند به مشکلات ناشی از سازگاری مجدد با زندگی اشاره میکنند. این افراد اغلب با شرایط سلامت روانی ناشی از جنگ، مانند اضطراب و افسردگی پس از حادثه دست و پنجه نرم میکنند.
سلسله جنگهای آمریکا در ویتنام، عراق و افغانستان، ضمن هدررفت میلیاردها دلار و به بارآوردن خسارات جانی فراوان، باعث ایجاد آسیب های جسمی و روانی برای نظامیان آمریکا شد. اغلب سربازان بازگشته از میدان نبرد، با اختلالات روانی دست به گریبان هستند که ادامه روند زندگی را برایشان غیرممکن میسازد.
انتهای پیام/