![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، محمد کلامی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت:رفع موانع تولید از مهمترین موضوعات مورد تأکید رهبری است که در دولت سیزدهم به عنوان اولویت کاری مد نظر قرار گرفته است.
اوافزود: تلاش برای تحقق سیاستهای دولت در حیطه کار، تولید و صادرات وظیفه تمام دستگاههای اجرایی است و این موضوع جزو اولویتهای اصلی معاونت اقتصادی استانداری خواهد بود.
او با اشاره به اینکه رویکردهای کارگروه تسهیل باید در جهت حمایت از تولیدکنندگان واقعی باشد، افزود: سیاست این کارگروه باید استفاده از ظرفیتهای قانونی برای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی باشد و از روابط خارج از چارچوب قانون پرهیز کند.
در این جلسه پرونده ۹ واحد تولیدی و صنعتی که دارای مشکلات بانکی و بیمهای بودند مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم برای حل مسائل و مشکلات آنها اتخاذ شد.
انتهای پیام/