مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان:

توسعه صنعتی اصفهان باید به سمت صنایع دانش بنیان هدایت شود

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: سیاست‌گذاری توسعه صنعتی در استان باید به سمت صنایع دانش‌بنیان و صنایع فناور هدایت شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، محمدجواد بگی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان بابیان اینکه سیاست‌گذاری توسعه صنعتی در اصفهان اشتباه است گفت: برخی تصمیمات اشتباه گذشته و بارگذاری بیش‌ازحد روی رودخانه زاینده‌رود، نه تنها در اصفهان، بلکه چهارمحال و بختیاری و یزد امروز گریبان همه ما را گرفته و این استان را با بحران بی‌آبی و فرونشست، مواجه کرده است.

وی بابیان اینکه باید صنایع فناور و صنایع پاک، سبز با مصرف کم آب و انرژی، جایگزین صنایع آلاینده و پرمصرف شوند ادامه داد: باید تعریف جدیدی از صنایع در استان اصفهان به‌عنوان یک محور در اقتصاد کشور ارائه کنیم و دیگر امکان استقرار صنایع مبتنی بر آلایندگی، مصرف انرژی، مصرف آب و مسائلی که آیندگان را با مخاطره مواجه می‌کند، وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان اظهار داشت: میزان برداشت آب از سفره‌های آب زیرزمینی، متناسب با میزان بارش و ورودی حوضه‌های آبریز نبوده و امروز این استان به‌شدت با مشکل فرونشست مواجه شده است و نمی‌توان جلوی آن را گرفت.

وی بابیان اینکه فرونشست به‌شدت از زلزله خطرناک‌تر است اضافه کرد: امکان انجام اقدامات پیشگیرانه در برابر سیل، زلزله و آتش‌سوزی، وجود دارد، اما در برابر فرونشست امکان انجام هیچ کاری وجود ندارد.

بگی خاطرنشان کرد: در صورتی که مقاوم‌سازی لازم را در برابر زلزله انجام داده باشیم، احتمال خطر بسیار کم و تخریب بسیار ناچیزی وجود دارد، اما تأسیسات و ساختمان‌های شهری در صورت فرونشست ۳۰ درصد انحراف پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: تأسیسات شهری همانند راه‌ها، فرودگاه‌ها، ریل‌های راه‌آهن، تأسیسات زیرساختی آب، برق و گاز در صورت فرونشست زمین با مخاطره جدی مواجه می‌شوند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان بابیان اینکه سیاست‌گذاری توسعه صنعتی ما اشتباه است تأکید کرد: ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین کشور دارای ذخایرِ هیدروکربن در دنیاست و ازلحاظ معدنی هم ۶۹ عنصر جدول تناوبی را در اختیارداریم و در این شرایط نباید به سمت صنایعی که اصل و اساس آن را به‌عنوان یک موقعیت محلی در کشور نداریم، برویم.

بگی با اشاره به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در استان اصفهان اظهار داشت: بیشتر فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باید بتوانند به‌عنوان کارآفرین وارد بازار کار شوند و انتظار نداشته باشند که دولت و مراکز اقتصادی از آن‌ها به‌عنوان کارمند و کارگر استفاده کند.

وی یادآور شد: اصفهان با حدود ۸۰ شهرک صنعتی مصوب، به‌عنوان یکی از صنعتی‌ترین استان‌های کشور محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: این استان با حدود ۸۰ شهرک صنعتی مصوب ایجادشده، هشت شهرک صنعتی در دست اقدام، هشت شهرک صنعتی خصوصی و پنج شهرک صنعتی در دست مطالعه، دارای ۱۰۱ شهرک و ناحیه صنعتی است.

بیش از ۱۴۰ هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مُصوب و فعال این استان مشغول کار هستند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.