بیش از ۴۵ هکتار از اراضی شهرستان ساوه به کشت زعفران اختصاص یافته است.

 ارجمند رئیس مرکز جهاد کشاورزی غرق آباد شهرستان ساوه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: بیش از ۴۵ هکتار از اراضی شهرستان ساوه به کشت زعفران اختصاص یافته است.

ارجمند افزود: میانگین برداشت محصول از هر هکتار ۳ کیلو زعفران است که پیش بینی می‌شود حدود ۱۴۰ کیلو زعفران در شهرستان ساوه تولید شود.

او اضافه کرد: محصول زعفران در بازار تقریبا هر کیلو ۲۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد که سود بالا از مزیت‌های اصلی کشت این محصول است.

کار برداشت زعفران در ساوه که از اوایل آبان ماه شروع شده حدودا تا نیمه‌های آذر ادامه دارد.

نیاز آبی پایین، سازگاری با شرایط اقلیمی ساوه و کشت در زمین‌هایی با ابعاد کوچک از ویژگی‌های کشت طلای سرخ در ساوه است.

انتهای پیام / ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار