به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد، اسفندیار حسنی مقدم،رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: ۳۶ درصد جمعیت لرستان روستایی هستند که در بخشهای مختلف کشاورزی و دامپروری فعالیت دارند و افزایش درآمد آنها بیانگر موفقیت کشور در توسعه روستاها است.
وی اظهار داشت: ۳۵ هزار سرپرست خانوار در این استان نیازمند شغل هستند که برای توانمندسازی آنان اقدامات خوبی انجام شده است.
وی ادامه داد: برای ایجاد یک شغل در روستاها ۵۰۰ میلیون تومان نیاز است که دولت برای این منظور اقدامات خوبی انجام داده است و سازمان ملل نیز باید برای اجرای طرحهای خود در روستاها، همکاری خود را با بخش دولتی بیشتر کند.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان نیز در این جلسه گفت: تعداد زنان استان ۸۷۰ هزار نفر است که ۴۹/۳ درصد جمعیت لرستان را تشکیل میدهند.
ناهید پرویز پور با بیان اینکه نرخ مشارکت اقتصادی زنان در لرستان ۱۲/۱ درصد و پایینتر از استاندارد کشوری است افزود: ظرفیتهای بالایی در بخش کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی برای توانمند سازی این قشر وجود دارد که دراین راستا حمایتهایی در قالب آموزشهای مهارتی صورت گرفته است.
وی با اشاره به آسیب اقتصادی سیل و کرونا برای زنان سرپرست خانوار افزود: ۶۷ هزار زن سرپرست خانوار و بد سرپرست در لرستان نیازمند حمایتهای مالی هستند تا با توانمندسازی به درآمد پایدار برسند.
انتهای پیام/ب