
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سید علی موسوی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت لوبیا کشاورزی پاییزه در ۷ هزار و ۲۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این استان آغاز شده است.
او با بیان اینکه بیش از ۲۰ هزار کشاورز گیلانی برداشت ۲۸ هزار تن پیله تر این محصول را از باغ هایشان آغاز کرده اند، افزود: پیش بینی میشود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت لوبیا کشاورزی پاییزه ۵۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.
معاون جهاد کشاورزی گیلان اظهار داشت: شهرستانهای رشت، تالش، ماسال، صومعه سرا و آستانه اشرفیه از مهمترین مناطق تولید این محصول باغی در این استان هستند.
لوبیا کشاورزی در گیلان به "پاچ باقلا" معروف است و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتُق استفاده میشود.
بیشتر بخوانید
گیلان تنها تولیدکننده این گونه لوبیا در کشور است.
لوبیا کشاورزی (پاچ باقلا) در این استان در ۲ فصل بهار و پاییز کشت میشود.
کشت پاچ باقلای پاییزه بعد از برداشت برنج در مرداد ماه آغاز میشود و برداشت آن تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.
انتهای پیام/ع