به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در نشست شورای برنامهریزی و توسعه با اشاره به ضرورت تسریع در روند واگذاری طرحهای قابل واگذاری دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری به بخش خصوصی یادآور شد: موفقیت یا ناکارآمدی دستگاههای اجرایی در روند اجرایی این طرح، زمینه ملاک ارزیابی در همان سال بهشمار میرود.
او گفت: مدیران دستگاههای اجرایی استان باید بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۱ را تا نیمه آذرماه امسال تدوین و ارسال کنند.
عباشی اضافه کرد: مدیران کل دستگاههای اجرایی استان پنج مورد اصول پیشنهادی در بودجه سال ۱۴۰۱ شامل رعایت انضباط و حذف فرایندها و هزینههای غیرضرور، ارتقای بهرهوری، رفع عوامل مُخِل رشد اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار و همچنین شناسایی و عملیاتی کردن راهکارهای افزایش منابع عمومی را مورد توجه قرار دهند.
عباسی افزود: ضوابط بودجه ۱۴۰۱ برای تمامی مدیران کل دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری ارسال شود تا با مطالعه آن به سیاستها، راهبردها و اهداف آن توجه کنند.
عباسی تصریح کرد: در تدوین بودجه استانی به اولویت و اهمیت طرحها توجه شود و پروژه جدید تعریف نشود.
رییس شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در تدوین و ارائه بودجه ۱۴۰۱ دستگاههای اجرایی به سند آمایش سرزمینی، توان بخش خصوصی و نقش خیران نیکاندیش توجه و هنگام بودجهنویسی باید محل تامین اعتبار در قسمت سایر منابع مشخص شود.
او توزیع تنها ۳۰ درصد بودجه کل کشور را در اختیار شورای برنامهریزی و توسعه استانها دانست و گفت: بههمین منظور باید موارد راهبردی، اهمیتهای مرتبط با بودجه استانی و پیگیری برای جذب اعتبارات ملی ضروری است.
عباسی تاکید کرد: در تمامی برنامهریزیهای مرتبط با بودجه به ظرفیت صندوق توسعه ملی و سهم ارزی استان توجه شود.
او در ادامه با اشاره به لزوم پیگیری جدی کارگروه بهرهوری در چهارمحال و بختیاری افزود: در دستور کار نخست این کارگروه به مدیریت منابع آب در بخشهای کشاورزی، صنعت، خدمات و آشامیدنی اختصاص یابد.
استاندار چهارمحال و بختیاری توسعه و افزایش آموزشهای رشتههای فنی و حرفهای را از مهمترین راهکارهای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری اعلام و تصریح کرد: هماکنون نداشتن تخصص افراد در رشتههای مختلف، از عوامل بالا بودن نرخ بیکاری در استان بهشمار میرود.
او رانتزدایی از اختصاص تمامی منابع، انرژی، واگذاری زمین و پرداخت تسهیلات را ضروری دانست و یادآور شد: ادارهکل منابعطبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری و راه و شهرسازی استان به مهلت زمانی در واگذاریها توجه و در صورت انجام نشدن روند سرمایهگذاری نسبت به بازپسگیری زمین، تسهیلات و سایر واگذاریها اقدام کنند.
عباسی اظهار داشت: تمامی مدیران کل دستگاههای چهارمحال و بختیاری تسهیلات پرداختی برای طرحهای سرمایهگذاری در استان را مدیریت کنند و در تدوین بودجه سال آینده خود به مطالبات کارمندان توجه داشته باشند.
او شناسایی و ارائه فهرست املاک مازاد بر نیاز دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری را ضروری دانست و گفت: هر کدام از دستگاههای اجرایی استان که نتوانند درآمدزایی داشته باشند در تامین هزینههای جاری با مشکل مواجه میشوند.
بیشتر بخوانید
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تاکنون ۲۵۰ پلاک زمین از املاک مازاد بر نیاز دستگاههای اجرایی استان در سامانه سادا ثبت شده است.
تهمتن عبداللهی به فراوانی املاک مازاد بر نیاز دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری اشاره و تاکید کرد: این در حالی است که بسیاری از دستگاههای اجرایی استان برای واگذاری این املاک مقاومت میکنند.
او افزود: بهرهوری مناسب و استفاده مطلوب از املاک مازاد بر نیاز دستگاههای اجرایی باید مورد توجه تمامی مدیران قرار گیرد.
انتهای پیام/خ